Red Carpet

E noua modă? Sophie Turner, actriţa însărcinată, a uitat de apariţiile impecabile de pe covorul roşu şi a ieşit aşa pe stradă

E noua modă? Sophie Turner, actriţa însărcinată, a uitat de apariţiile impecabile de pe covorul roşu şi a ieşit aşa pe stradă camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

E însărcinată cu primul copil şi îi înţelegem această apariţie! Iată cum a ieşit din izolare celebra Sophie Turner!

Actriţa care a interpretat rolul Sansei în "Game of Thrones" va deveni în curând mamă. Împreună cu soţul ei, Joe Jonas, aceasta a ieşit din izolare. Sophie Turner a uimit prin ţinuta pe care a ales-o, dar şi prin faptul că nu îşi mai ascunde burtica de gravidă, lucru pe care îl făcea până acum. 

Foarte relaxată, actriţa a uitat complet de ţinutele elegante pe care le purta pe covorul roşu, iar acum îmbracă mereu haine...de casă, să spunem. Aceasta a apărut într-o bluză sport, pantaloni mulaţi, negri şi în...papuci. Da, da! Ai citit bine. În papuci pufoşi, comozi, de casă, pe stradă, în mijlocul zilei. Pare că vrea să se simtă foarte comod chiar şi când merge la plimbare. 

Dar o înţelegem, e însărcinată şi trebuie să se simtă în largul ei. Priviţi pozele în galeria foto!

În februarie s-a aflat că Sophie Turner e însărcinată cu primul copil

Toţi se pregătesc să întâmpine venirea pe lume a primului copil al cuplului Turner - Jonas. Cei doi nu au făcut anunţul oficial, dar fanii cuplului au observat că actriţa şi-a schimbat stilul vestimentar în ultima vreme. A apărut îmbrăcată în haine mai largi, de culori închise.

Din anumite declaraţii, se pare că apropiaţii celor doi au confirmat zvonurile. “Sophie a decis ce ţinute să poarte în public, dar şi acasă pentru a se acomoda cu schimbările prin care va trece corpul ei”.

Sophie Turner a împlinit 24 de ani şi va primi curând cel mai important rol din viaţa ei, acela de mamă. Este anul lor, al lui Sophie şi al lui Joe Jonas, care vor deveni părinţi: “Cuplul îşi doreşte să ţină lucrurile secrete, dar prietenii şi familia sunt foarte încântaţi pentru ei.”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Foto: Profimedia