TV

E oficial! Ei sunt noii juraţi de la „MasterChef“

E oficial! Ei sunt noii juraţi de la „MasterChef“

După plecarea lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu la Antena 1 şi zvonul că vor fi înlocuiţi de Cezar Munteanu, Henrik Sebok şi Dragoş Bercea, iată care este noul juriu oficial.


„MasterChef“ revine în toamnă cu un nou sezon, ce se bucură de prezenţa unui juriu spectaculos. Cei trei bucătari care vor decide cine sunt cei mai buni concurenţi ai noii ediţii sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripca.

Noul juriu răspunde dorinţelor telespectatorilor, aducând pe micul ecran trei exemple de poveşti de succes, unde talentul şi ambitia au condus la cariere impresionante în arta culinară: Patrizia Paglieri este un chef foarte apreciat, ce deţine mai multe restaurante în Bucureşti şi Constanţa, Adrian Hădean este un cunoscut bucătar, realizator de emisiuni şi autor de cărţi culinare, iar Florin Scripca a fost, de asemenea, gazda unei emisiuni TV şi este chef în cadrul unor restaurante de renume din Bucureşti.

Patrizia Paglieri, de origine italiană, din San Remo, este supranumită şi Liza Minnelli, datorită asemănării cu faimoasa divă. Cu o personalitate carismatică şi plină de viaţă, Patrizia este însă dură în bucătărie, ridicând foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns în România în anul 1999, împreună cu părinţii, când au fondat primul restaurant de familie în Buftea. Acum, declară că în România se simte acasă, iar în Italia călătoreşte doar o dată pe an.

Adrian Hădean lucrează de peste 15 ani în arta culinară şi a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale şi naţionale. În 2003 a publicat prima sa carte gastronomică, „Sare şi piper”, iar din 2004 a făcut mai multe stagii de pregătire profesională în bucătării din Europa (Spania, Franta, Germania) şi din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). În 2011, a propus şi implementat programul de responsabilitate socială “Farfurii curate”, care promovează alimentaţia sănătoasă în grădiniţele din Cluj-Napoca.

Florin Scripca face parte din celebra echipă Flavours şi, în prezent, coordonează bucătăriile unora dintre cele mai apreciate localuri din Bucureşti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresionează prin dedicare şi seriozitate, dar şi prin carismă şi simţ al umorului. În ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfecţionare în Marea Britanie, la Londra, în Oxfordshire, în cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” si in Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm”, şi în Franţa, la „Cantine du Faubourg” din Paris.