News

E oficial: fosta soţie a lui Harvey Weinstein se iubeşte cu un actor celebru. S-a afişat prima dată alături de el pe covorul roşu!

E oficial: fosta soţie a lui Harvey Weinstein se iubeşte cu un actor celebru. S-a afişat prima dată alături de el pe covorul roşu! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cei doi au pozat împreună chiar la premiera noului lui film

Căsătorită din 2007 până în 2018 cu mogulul hollywoodian căzut în dizgraţie Harvey Weinstein, Georgina Chapman a ajuns, odată cu scandalul din jurul lui, un nume controversat la rândul ei. Multe întrebări despre ea persistă şi acum. Ştia Georgina de abuzurile sexuale ale soţului şi închidea ochii de dragul banilor? Aceasta este cea mai pregnantă dintre ele, cu atât mai mult cu cât alături de Weinstein şi-a înfiinţat şi brandul de fashion Marchesa, care ajunsese să îmbrace multe vedete pe covorul roşu, unele se pare chiar la presiunea lui Weinstein... După scandalul monstru care l-a aruncat pe Weinstein în închisoare, Georgina a divorţat şi s-a retras din atenţia publică. Şi iat-o acum revenind cât se poate de zâmbitoare, la braţul noului ei iubit. Care nu e chiar aşa nou - s-a scris chiar acum doi ani că Georgina are un bărbat celebru în viaţa ei - şi anume actorul Adrien Brody. Cei doi au preferat însă discreţia până când scandalul s-a liniştit de tot. Iar momentul potrivit pentru a se afişa a fost la premiera filmlui lui, Clean, de la Tribeca Film Festival, Brody arătând că nu-i pasă de trecutul controversat al Georginei.

F
Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările