Evenimente

E oficial! Iată când începe "Burlacul" la Antena 1. Andi Constantin pleacă într-o aventură alături de 25 de tinere

E oficial! Iată când începe "Burlacul" la Antena 1. Andi Constantin pleacă într-o aventură alături de 25 de tinere camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii Burlacul, va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Andi Constantin este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viaţa sa, la capătul căreia speră să îşi găsească aleasa inimii! Noul Burlac recunoaşte că altfel se imagina la această vârstă şi speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viaţa de familie. ”Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie şi văd cât de fericiţi sunt în relaţiile lor, cei mai mulţi au şi copii. Vreau să dăruiesc fericire şi vreau să împart viaţa mea la doi, la trei, pentru că merită împărţită!”, a mai spus Andi Constantin.

În cel de-al şaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoţie şi aventură, în locaţii inedite atât din România, cât şi din Turcia. Cu personalităţi distincte şi temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenţia Burlacului.

Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu îşi va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care îşi doreşte o relaţie serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ţine cont şi trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Foto: Antena 1

Modifică Setările