News

E oficial, Kim Kardashian divorţează! Ce se întâmplă cu averea fostului cuplu şi cu cei patru copii ai lor

E oficial, Kim Kardashian divorţează! Ce se întâmplă cu averea fostului cuplu şi cu cei patru copii ai lor camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

După aproape şapte ani de mariaj şi patru copii, vedeta de reality show a depus actele de divorţ vineri, pe 19 fabruarie. Acest lucru vine după luni întregi în care s-a zvonit că cei doi soţi, Kim Kardashian şi Kanye West, întâmpinau mari probleme în căsnicia lor şi că divorţul era iminent.

Bruneta de 40 de ani a depus actele de divorţ prin avocata ei, Laura Wasser, conform celor relatate de TMZ, însă data despărţirii nu este precizată în documentele respective. Kim cere custodie comună cu tatăl copiilor ei, North (7), Saint (5), Chicago (3) şi Psalm (1), iar, în ceea ce priveşte averea lor colosală, se pare că niciunul dintre cei foşti soţi nu va ataca contractul prenupţial semnat de amândoi înainte de a-şi uni destinele.

Despărţirea e amicabilă, nu există probleme”, susţine un apropiat de-ai cuplului pentru DailyMail.com. Ştirea conform căreia Kardashian a depus actele de divorţ nu a fost confirmată de reprezentantul vedetei de reality show până la acest moment, însă TMZ a făcut deja rost de actele depuse de aceasta prin avocata ei şi le-a publicat.

Comentarii

Modifică Setările