Beauty

E plină de celulită, dar nu se fereşte să o etaleze. Ce vedetă de peste Ocean pozează în astfel de ipostaze?

E plină de celulită, dar nu se fereşte să o etaleze. Ce vedetă de peste Ocean pozează în astfel de ipostaze? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Este model, are milioane de followerşi pe Instagram şi, în general, este foarte sinceră în ceea ce priveşte aspectul ei fizic. De aceea, n-a căutat nicio clipă să-şi ascundă celulita ori alte defecte de ordin fizic.

Vorbim despre Ashley Graham şi al său curaj de a posta cadre inedite, care scot la iveală chiar şi lucruri pe care toate femeile încearcă să le ascundă, precum celulita ori vergeturile. Modelul plus-sized a militat întotdeauna pentru femeile cu forme generoase şi decizia lor a de a nu se alinia standardelor promovate de revistele de profil.

Aşa se face că ea şi-a postat, pe contul de Instagram, mai multe imagini în care apare fie în costum de baie, fie în ţinute revelatoare, cu celulita la vedere. A vorbit anterior despre stigmatismul din jurul acestui lucru, dar şi despre puterea de a te iubi şi a-ţi iubi corpul indiferent de forma lui.

Purtam o fustă foarte scurtă din denim şi aveam nişte cizme foarte lungi. Aveam multă celulită care se vedea. Cineva de pe Instagram m-a întrebat cum de am curajul să port aşa ceva. Fac din aceste momente unele din care să putem învăţa ceva. Puteam, desigur, s-o întreb care e treaba ei, dar asta însemna pierdere inutilă de energie. Aşa că i-am zis: ”Da, ai dreptate. Celulita mea se vede atârnând, dar sunt al naibii de sexy.”. Căci, de ce să le dai apă la moară haterilor? N-am timp pentru aşa ceva”, a declarat Ashley Graham în timpul unei conferinţe, anul acesta.