Evenimente

E sărbătoare în familie! Ce cadou îşi doreşte Lavinia Pîrva de la Ştefan Bănică Jr.

E sărbătoare în familie! Ce cadou îşi doreşte Lavinia Pîrva de la Ştefan Bănică Jr. camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Lavinia Pîrva va împlini mâine 37 de ani.

 

Artista se declară o femeie împlinită; are o familie frumoasă, alături de Ştefan Bănică jr., pe fiul său Alexandru şi un magazin de haine unde îşi vinde propriile creaţii.

 Lavinia nu va avea parte de o petrecere grandioasă, dar îşi aşteaptă prietenii în confortul căminului, având în vedere contextul pandemiei. Nu este adepta bijuteriilor sau a bolizilor de lux primite cadou, dar nu ar refuza niciodată o vacanţă împreună cu cele mai dragi fiinţe din viaţa ei. Totuşi, artista le-a împărtăşit lui Teo Trandafir şi lui Bursucu care este cea mai mare bucurie pe care o poate avea de ziua ei.   "Eu îmi doresc să vină tortul, pentru că Alexandru adoră aniversările, mai exact să sufle în lumânări. De fiecare dată când este o aniversare în familie îl iau şi spun <lăsaţi-l şi pe el să sufle>. Abia aştept să îi văd bucuria pe chip. Va fi foarte frumos pentru că vom fi cu toţii în familie", a spus artista la Kanal D.

Cea mai mare parte din timp şi-o petrece având grijă de fiul pe care îl are împreună cu Ştefan Bănică jr., lucru care nu este întotdeauna uşor, pentru că micuţul Alexandru este un copil sănătos, căruia îi place să exploreze atât spaţiul, cât şi limitele părinţilor săi.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările