News

E schimbat total! Brendan Fraser uimeşte cu noua imagine. Cum a apărut starul din "Mumia" şi "George, trăsnitul junglei" la un eveniment

E schimbat total! Brendan Fraser uimeşte cu noua imagine. Cum a apărut starul din "Mumia" şi "George, trăsnitul junglei" la un eveniment camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Brendan Fraser apare tot mai rar în public în ultima vreme. Actorul a uimit pe toată lumea cu noua sa imagine când şi-a făcut apariţia la premiera producţiei No Sudden Move.

Starul din Mumia nu mai are corpul atletic de altădată, ci tot mai multe kilograme. Actorul, în vârstă de 52 de ani, a păşit pe covorul albastru la evenimentul desfăşurat în timpul Festivalului de Film Tribeca din New York, alături de colegii săi de distribuţie.

Brendan îl interpretează pe Jones în filmul regizat de Steven Soderbergh. El face parte dintr-un grup de criminali din 1954, care sunt reuniţi în circumstanţe misterioase şi trebuie să lucreze împreună pentru a descoperi ce se întâmplă cu adevărat.

Actorul a devenit vedetă  la Hollywood la sfârşitul anilor '90 şi începutul anilor 2000, datorită rolului principal din George of the Jungle în 1997 şi cel al lui Rick O'Connell din franciza The Mummy.

Cu toate acestea, Brendan a făcut un pas înapoi din lumina reflectoarelor în ultimul deceniu, iar asta după ce a început să se lupte cu numeroase afecţiuni ca urmare a cascadoriilor bifate în diferite producţii. Actorul şi-a petrecut cam şapte ani din viaţă prin spitale, asta pentru că a fost nevoit să suporte mai multe intervenţi chirurgicale, cum ar fi o înlocuire parţială a genunchiului, o operaţie la corzile vocale şi o laminectomie lombară.

Fraser a susţinut într-un interviu pentru revista GQ din 2018 că, în 2003, a fost agresat sexual, la un eveniment, de Philip Berk, fostul preşedinte al Asociaţiei Hollywood Foreign Press.

Berk a negat acest lucru, spunând că l-a ciupit de fund în glumă; Fraser a mărturisit că Berk l-a apucat de fese şi i-a introdus un deget în fund.

Starul a recunoscut că acest episod l-a făcut să cunoască depresia şi că incidentul l-a determinat să se „retragă”: „Telefonul nu mai sună şi începi să te întrebi de ce. Există multe motive, dar acesta a fost unul dintre ele? Cred că a fost. '

Cu toate acestea, în ultimii doi ani, Fraser s-a reîntors pe platourile de filmare. În 2018, a jucat în drama Trust a lui Danny Boyle şi a redat vocea lui Robotman în Titans şi Doom Patrol.

 

Modifică Setările