News

E scris pe tricou. Mesaje de la vedete

What’s up? Răspunsul îl primim de multe ori direct de pe tricourile vedetelor, care ne arată cam ce le mai trece prin cap, personalizându-şi hainele cu mesaje de impact.

Britney Spears

Ironică imagine, atunci când un astfel de T-shirt e cuplat cu o asemena privire pierdută şi look răvăşit. Nu aşa arată visul american, dar apreciem că Brit se încăpăţânează...

Heidi Klum

„Dacă ne-avem unul pe altul, avem totul.“ Asta i-o fi spus Seal în zilele lor bune? Dacă da, imaginea asta trebuie să fie dureroasă pentru el.

Justin Bieber

Ştim că e vorba de un brand de haine cu personalitate (Drop Dead), dar la cât de ironizat e veşnicul puber, pare un tricou cu dedicaţie pe care l-a primit cadou. Noi suntem binevoitori şi înţelegem mesajul ceva mai lejer, gen „Lasă-ne!“.

Hugh Laurie

Aici avem de-a face cu un caz aparte: tricourile cu replica faimosului Dr. House („Normalitatea e supraestimată“) au fost vândute în beneficiul Alianţei Naţionale pentru Bolnavii Mintal. Un exemplu demn de luat în seamă!

David Hasselhoff

Asta pentru cine e, David? Pentru femei sau pentru producătorii hollywoodieni?! „Încă n-am murit!“, strigă fosta glorie din valurile „Baywatch“...

Eva Longoria

„Fetele ca mine îşi petrec vacanţa în Mexic“... Cam asta spune tricoul Evei, născute în Texas, dar cu rădăcini mexicane. Sloganul face parte dintr-o campanie de promovare a turismului în Mexic. Un soi de patriotism sexy, am spune.

Foto: guliver/splash news/getty images/rex features, hepta

Comentarii

Articole asemănătoare

Ce s-a întâmplat cu Jude Law?

News

Ce s-a întâmplat cu Jude Law?

WP no category

Nr. 70, 3 noiembrie 2012

News

Sindrom: „Mamă de vedetă“