Vedete

"E un monstru!" Actorul Armie Hammer, acuzat de către amante de canibalism şi abuzuri sexuale

"E un monstru!" Actorul Armie Hammer, acuzat de către amante de canibalism şi abuzuri sexuale

Divorţul lui de Elizabeth Chambers scoate la iveală o faţă de neştiută a actorului

Infidelităţile lui Armie, care au provocat divorţul, nu au fost simple infidelităţi - ele arată un comportament sexual al lui Armie necunoscut soţiei sale (foto sus), care se declară acum şocată, după ce weekendul trecut o serie de mesaje private de-ale actorului către o femeie au fost dezvăluite pe Twitter. Mesajele datează din 2016, dar unele sunt şi din februarie 2020. Toate sunt, practic, din timpul mariajului de 10 ani cu Elizabeth Chambers, care spune acum că a ştiut de faptul că a înşelat-o - inclusiv cu actriţa Lily James, cu care el a jucat în filmul Rebecca.

Se zvoneşte că Armie şi Lily James ar fi avut o aventură pe platourile de filmare.

Soţia lui nu a ştiut, însă, despre mesajele lui către alte femei, în care vorbeşte despre practici sadomasochiste şi apucături de canibal - lucruri care au îngrozit-o pe soţia sa, cu care are doi copii - pe fiica Harper, de şase ani, şi pe fiul Ford, de trei ani. "Armie e un monstru", comentează un prieten de familie. "Multe dintre femeile care au primit astfel de mesaje de la el au luat legătura cu Elizabeth şi cu toate că la început ea nu a vrut să creadă, acum ştie că ele spun adevărul. Armie are o latură despre care ea nu a ştiut. Fie a fost mereu acolo acea parte a personalităţii lui şi el a ascuns-o, fie s-a dezvoltat pe parcurs, asta nu are de unde şti", a comentat aceeaşi sursă.

Armie şi Elizabeth au împreună doi copii.

Una dintre amantele care au contactat-o pe Elizabeth a fost traumatizată de experienţa cu Armie, astfel încât a avut nevoie să se interneze la o clinică de reabilitare din cauza abuzului lui emoţional şi fizic. Acum, în lumina acestor dezvăluiri, cum am putea decodifica unul dintre mesajele lui aduse în discuţie? "Sunt 100% canibal. Vreau să te mânânc! Îmi e teamă să recunosc asta. Nu am mai recunoscut asta până acum", i-a scris Armie unei femei. Oare acest mesaj nu este doar un teasing sexual cu o tentă de umor, acuzaţia de canibalism fiind una dusă mult prea departe de către destinatara mesajului? Oare era #metoo nu a dus lucrurile într-o zonă greşită, asta în vreme ce, paradoxal, se încearcă tot mai mult impunerea toleranţei faţă de toate minorităţile sexuale? În acelaşi timp, însă, faptul că una dintre amantele lui Armie se declară abuzată sexual şi traumatizată într-atât încât s-a internat la reabilitare nu îl ajută deloc pe actor să demonteze interpretarea exagerată a mesajelor lui.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările