News

E ziua lui! Cât de bine arată fostul fotbalist Alessandro Del Piero la 43 de ani!

E ziua lui! Cât de bine arată fostul fotbalist Alessandro Del Piero la 43 de ani!

Îl cunoşti, bineînţeles, ca fiind unul din starurile echipei de fotbal Juventus Torino şi unul dintrei cei mai mari atacanţi ai lumii.

Alături de echipa sa, Juventus Torino, Del Piero a câştigat 7 campionate ale Italiei, un trofeu al Ligii Campionilor, o super-cupă a Europei, o cupă a Italiei şi 4 super-cupe ale Italiei.

Alessandro Del Piero, pe când juca pentru Juventus

Iar astăzi, pe 9 noiembrie, italianul Alessandro Del Piero sărbătoreşte împlinirea a 43 de ani, ocazie pentru noi să vedem ce mai face simpaticul sportiv după retragerea din 2015.

Alessandro Del Piero astăzi
Alături de soţia sa, Sonia

Retras, aşadar, de doi ani din activitate, Del Piero are mai mult timp, acum, pentru frumoasa sa familie, şi anume soţia Sonia Amoruso, cu care este împreună din 1999, cei doi căsătorindu-se în 2005, şi cei trei copii ai lor. Este vorba despre Tobias, de zece ani, Dorotea, de opt, şi Sasha, de şapte ani.

Altfel, îl regăsim azi pe Alessandro la fel de în formă precum în tinereţea lui, italianul afişând un corp cât se poate de fit în cele mai recente fotografii de la evenimentele caritabile la care participă.

Foto: getty images

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările