News

Ea a vrut să facă o faptă bună, dar toţi au fost atenţi la decolteul ei

Ea a vrut să facă o faptă bună, dar toţi au fost atenţi la decolteul ei

attends Annual Charity Day hosted by Cantor Fitzgerald, BGC and GFI at GFI Securities on September 11, 2017 in New York City.

E greu să fii luată în serios atunci când eşti cunoscută drept un sex simbol internaţional. Însă, Pamela Anderson nu se lasă, vrea să demonstreze că are cele mai bune intenţii şi că se poate folosi de celebritatea sa şi-n scopuri caritabile. A participat la ”Annual Charity Day”, eveniment găzduit de Cantor Fitzgerald Starul din Baywatch a participat, luni, la un eveniment caritabil, numit ”BGC`s Charity Day”, organizat în amintirea evenimentului tragic din 9 septembrie 2011. Cu zâmbetul pe buze, energică şi binevoitoare, Pamela s-a pus pe dat telefoane pentru a strânge cât mai multe donaţii.

Totuşi, cei din jurul ei nu şi-au putut lua ochii de la decolteul generos, pus în evidenţă de rochia olive pe care o purta superba actriţă. Toată suflarea masculină din acea încăpere a scanat-o din cap până în picioare pe frumoasa actriţă, admirându-i silueta încă sveltă şi armonioasă, dar şi – de ce să nu mai menţionăm o dată – decolteul atât de apetisant.

Şi-a dus sarcina la capăt cu brio

E inutil să spunem că Pamela s-a comportat ca o profesionistă, fiind învăţată cu privirile insistente ale celor din jur, şi a dus la bun sfârşit sarcina primită. Iată câteva fotografii surprinse cu aceasta, ieri.

Sexy ca întotdeauna

foto: Getty Images

Modifică Setările