News

Ea are cel mai apetisant posterior de peste Ocean. Cine e noua revelaţie şi ce legătură are cu Bieber? FOTO

Ea are cel mai apetisant posterior de peste Ocean. Cine e noua revelaţie şi ce legătură are cu Bieber? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ani la rând, ”îngeraşii” Victoria`s Secret au fost lăudaţi pentru siluetele lor desăvârşite. În ultima perioadă, însă, influenceriţele au câştigat mai mult teren şi s-au impus drept ”cele mai sexy apariţii” din mediul online.

În acest context, v-o prezentăm pe Sahara Ray. De profesie model pe Instagram, domnişoara în cauză este una dintre cele mai sexy apariţii în mediul online. Sahara are în istoricul ei şi o idilă scurtă cu muzicianul Justin Bieber, ceea ce a ajutat-o să se propulseze în „lumea bună” de peste Ocean.

Ea are cel mai apetisant posterior de peste Ocean

Sahara, în vârstă de 26 de ani, a postat recent câteva cadre îndrăzneţe pe Instagram, cu care a făcut realmente valuri. Purtând doar o pereche de bikini negri, Sahara Ray a demonstrat că are cel mai apetisant posterior de peste Ocean, despre care spune că e şi natural. Voi ce spuneţi, îşi merită titulatura Sahara Ray? Are cel mai apetisant posterior de peste Ocean?