News

Ea e noua iubită a lui Justin Bieber? E actriţă, cântăreaţă şi model!

Ea e noua iubită a lui Justin Bieber? E actriţă, cântăreaţă şi model! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

După o idilă fugitivă cu Hailey Baldwin, Justin Bieber s-a orientat către o altă... Hailee. La fel de sexy şi faimoasă, desigur, că doar vorbim de unul dintre cei mai râvniţi burlaci din prezent. Hailee l-a cucerit pe Biebs? Umblă vorba pe la Hollywood că Biebs a pus ochii pe Hailee Steinfeld şi că sentimentele sunt reciproce. Desigur, cei doi au fost văzuţi de mai multe ori împreună, căci sunt prieteni, însă se pare că amiciţia lor s-a dezvoltat într-o aventură înflăcărată.

Potrivit unei surse din anturajul celor doi, Hailee şi Bieber au făcut cunoştinţă prin pastorul Carl Lentz, care serveşte la biserica la care merg amândoi, iar lucrurile au evoluat rapid între ei. Luna trecută, Biebs a oferit un indiciu referitor la această idilă, când a fost surprins chiar în mijlocul unei sesiuni de Facebook chat chiar cu Hailee.

Surprins când se conversa cu Hailee. Foto: TMZ

Totuşi, un reprezentant de-al lui Hailee a insistat că între tânăra actriţă şi celebrul cântăreţ nu sunt decât sentimente de prietenie. O declaraţie contradictorie faţă de cele pe care sursele citate de TMZ le-au acordat recent. Acestea spuneau că-ntre Biebs şi Hailee este clar o poveste de dragoste.

Iată o galerie foto cu cea care ar putea fi alinarea lui Biebs, acum că marea lui iubire, artista Selena Gomez, se iubeşte cu The Weeknd.

Modifică Setările