News

Ea e tânăra care i-ar fi dat droguri lui Demi Lovato! Cine este şi cum se apără?

Ea e tânăra care i-ar fi dat droguri lui Demi Lovato! Cine este şi cum se apără? camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

În urmă cu o săptămână, Demi Lovato era găsită inconştientă în casă şi ajungea de urgenţă la spital, după ce ar fi luat o supradoză de droguri. În ultimele zile, pe internet au apărut informaţii potrivit cărora ea consuma substanţe interzise alături de o dansatoare. Dani Vitale şi Demi Lovato Pe numele ei Dani Vitale, tânăra pusă la zid este foarte apropiată de Demi Lovato şi este considerată a fi o influenţă negativă pentru artistă. Deşi a încercat să se ţină departe de scandal şi de ochii presei, iată că acum dansatoarea a transmit un mesaj.

„Îmi pasă de Demi la fel de mult cum vă pasă şi vouă. Nu am spus nimic până acum, deoarece este mai imporatnt ca ea să se recupereze. Nu eram cu Demi când şi-a pierdut cunoştinţa, dar sunt alături de ea acum şi voi fi în continuare, pentru că ea este totul pentru mine, aşa cum este şi pentru voi. Ca şi voi, am doar dragoste pentru ea. Nu este nevoie să spunem lucruri negative despre cei cărora le pasă cu adevărat de Demi. Oricum este prea multă răutate în această lume“, a spus Dani Vitale.

Presa de peste hotare notează că dansatoarea a fost la spital, alături de Demi Lovato, tot weekendul şi că este printre cele mai apropiate persoane de artistă.