News

Ea este cea mai sexy gravidă de peste Ocean. A defilat în show-ul Victoria`s Secret însărcinată

Ea este cea mai sexy gravidă de peste Ocean. A defilat în show-ul Victoria`s Secret însărcinată

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN BRAZIL ** Bahia, BRAZIL - *EXCLUSIVE* - Candice Swanepoel displays her pregnant belly on a stroll in the square in Trancoso. The Victoria's Secret Angel revealed in December 2017 she is pregnant with her second child. Pictured: Candice Swanepoel BACKGRID USA 2 JANUARY 2018 BYLINE MUST READ: GADE / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Urmează să devină mamă pentru a doua oară şi arată atât de bine. Acum mulţi ani a fost iubita lui Leonardo DiCaprio, actorul fiind deja cunoscut pentru faptul că face furori printre modelele celebre, dar şi-a găsit fericirea în braţele altul bărbat.

Modelul Victoria`s Secret, Candice Swanepoel, şi logodnicul său, Hermann Nicoli, vor deveni părinţi pentru a doua oară şi, cu toate că supermodelul în vârstă de 29 de ani este însărcinată în al doilea trimestru, arată extraordinar de bine. Singura modificare a corpului fiind doar burtica care prinde contur, cât despre kilograme în plus nici nu poate fi vorba.

Ba mai mult, deşi dezvăluia că este însărcinată la începutul lunii decembrie, burta de gravidă abia i se putea observa. Are o siluetă fără cusur care ar face-o invidioasă pe orice femeie. Ba mai mult, modelul a fost vedetă în prezentarea Victoria’s Secret din noiembrie de la Shanghai, iar în timpul show-ului a arătat fantastic, astfel încât nimeni nu ar fi bănuit că aşteaptă încă un copil. Cele mai noi fotografii cu Candice de la plajă, din primele zile ale anului 2018 o înfăţişează la fel de sexy ca întotdeauna, doar cu burtica mai conturată.

Aflată pe o plajă din Brazilia, frumoasa blondă a apărut într-un sutien de costum de baie roşu cu buline albe şi o pereche de pantaloni de plajă vaporoşi dintr-un material alb, lăsându-şi burtica la vedere. Nemachiată, dar cu faţa radioasă, Candice s-a bucurat de o zi însorită la plajă. Modelul în vârstă de 29 de ani mai are un copil de un an şi două luni cu logodnicul ei, Hermann, un fiul pe nume Anaca. Candice şi logodnicul ei se cunosc de pe vremea când ea avea doar 17 ani şi au devenit iubiţi cu 12 ani în urmă.

În 2015 s-au logodit, iar anul acesta urmează să devină părinţi pentru a doua oară. Sarcina modelului a fost un moment impresionant pentru toţi fanii, căci Candice a ratat show-ul Victoria`s Secret din 2016 pentru că devenise mamă pentru prima dată, iar în 2017 a defilat deşi era deja însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Foto: Hepta/BACKGRID, Instagram