News

Ea este femeia care a crescut-o pe Ruby! Artista, dezvăluiri emoţionante: „Am şi părinţi, dar mamaie a fost pentru mine“

Ea este femeia care a crescut-o pe Ruby! Artista, dezvăluiri emoţionante: „Am şi părinţi, dar mamaie a fost pentru mine“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pentru Ruby şi Robert, finaliştii celui de-al doilea sezon „Asia Express“, povestea continuă la „Chefi la cuţite“, în sezonul dedicat familiilor. Aşa se face că Ruby va intra în bucătărie cu cei mai de încredere aliaţi ai săi: iubitul Robert, bunica Gherghina şi Pici, tour manager-ul său.

În „Asia Express“ ar fi dat orice pentru o porţie de cartofi prăjiţi, iar, deseori, întreaga ei luptă pentru imunitate nu a fost legată de vreun premiu, ci de gândul că va ajunge la un restaurant unde îşi va putea comanda acest fel de mâncare. Tocmai din acest motiv, preparatul cu care Ruby se va prezenta în faţa chefilor este unul pe cât se poate de simplu: cartofi prăjiţi cu ouă şi salată.

Ea e femeia care a crescut-o pe Ruby

La bancul de lucru, Robert şi Pici vor face echipă cu bunica vedetei, care va ridica standardul cu un preparat al copilăriei, pe care i-l pregătea nepoatei sale ori de câte ori avea ocazia.

„Cu toate că am şi părinţi, mamaie a fost pentru mine şi mamă şi tată, pentru că ea m-a crescut şi a făcut-o foarte bine. Nu cred că voi reuşi vreodată să îi întorc toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine”, spune Ruby emoţionată.

Bunica lui Ruby are 82 de ani

Două generaţii complet diferite vor lupta împreună pentru a pune în farfurii dish-uri demne de a fi degustate de către chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. În vârstă de 82 de ani, bunica Gherghina va miza pe gustul autentic al preparatelor făcute în casă, în vreme ce generaţia mai tânără pare că ştie secretul spre inimile juraţilor.

„Iar pe plăcinta cu brânză a bunicii adăugăm reducţie de anason stelat, cimbrişor şi infuzie de sos bechamel”, spune Pici amuzat.

Mai multe fotografii cu bunica lui Ruby pot fi văzute în GALERIA FOTO