News

Ea este femeia care i-a dăruit primul copil lui Ştefan Bănică! Iată cum arată Camelia Constantinescu

Ea este femeia care i-a dăruit primul copil lui Ştefan Bănică! Iată cum arată Camelia Constantinescu camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

În anul 1999, Ştefan Bănică se despărţea de Mihaela Rădulescu, după un mariaj care durase cinci ani, guriel rele afirmând la acea vreme că relaţia lor s-a destrămat din cauza infidelităţii artistului.

Deşi se iubise până atunci doar cu vedete, după despărţirea de Mihaela Rădulescu, Ştefan Bănică a ajuns în braţele unei femei care nu era cunoscută de publicul larg, Camelia Constantinescu. Relaţia lor a durat cinci ani, perioadă în care femeia a rămas însărcinată şi i-a dăruit artistului primul lui copil, pe Radu Ştefan, care a împlinit 17 ani pe 7 februarie 2019.

Rămas în grija mamei, Radu Ştefan a primit o educaţie exemplară şi pare că îi va călca pe urme lui Ştefan Bănică. Fiul artistului a apărut în acest an în videoclipul „Până la cer“, al tatălui său, iar din fotografiile postate pe reţelele de socializare se poate observa că ar putea ajunge model sau actor.

În schimb, chiar dacă are un copil cu unul dintre cei mai mari artişti ai României, Camelia Constantinescu a stat departe de ochii publicului şi nu a dorit niciodată să devină persoană publică. După ce s-a despărţit de Ştefan Bănică, femeia a început o relaţie cu un medic stomatolog, iar fotografiile în care ea apare au fost realizate doar de paparazzi.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările