News

Ea este femeia care i-a născut un copil lui Nicolae al României FOTO

Ea este femeia care i-a născut un copil lui Nicolae al României FOTO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Multă vreme, nepotul Regelui Mihai a fost reticent în a-şi asuma paternitatea fetiţei. Însă testul a relevat apartentenţa de necontestat.

În 2015, Nicoleta Cîrjan devenea, fără voia sa, tema unui mare scandal iscat la Palatul Elisabeta. După ce l-a cunoscut pe Nicholas Medforth-Mills, pe atunci Principele Nicolae, moştenitor al Casei Regale române, cu toate drepturile aferente, a rămas însărcinată cu acesta şi a sperat că fetiţa ei va primi, în consecinţă, numele lui.

Din păcate, însă, în loc de recunoaştere, Nicoleta Cîrjan s-a lovit de un zid de respingere. Mai mult, naşterea strănepoatei Regelui Mihai a fost ţinută secretă, micuţa Iris Anna venind pe lume în urma unei relaţii neoficiate.

Într-un mesaj postat la începutul lui 2016, aveam să aflăm întreaga poveste, din punctul de vedere al Nicoletei Cîrjan:

"Nu vorbesc despre tatăl copilului şi las pe fiecare să creadă ce vrea, fiindcă el, de fapt, nu există. Nici măcar nu mă mai tem că nu o să împărţim bucuriile şi responsabilităţile creşterii unui copil sau că o va traumatiza pe fiica mea cu lipsa lui de interes”, scria Nicoleta Cîrjan în luna februarie pe blogul ei. "Ştiţi deja, mulţi dintre voi, povestea mea cu copilul apărut pe neaşteptate, refuzul tatălui de a se implica şi decizia mea de a-mi asuma singură sarcina şi creşterea copilului. Am luat decizia cu greu, dar cu inima deschisă, fără nicio aşteptare de la tată sau familia acestuia. În toată perioada asta de sarcina, m-am confruntat cu sindromul fugarului din partea lui. Ignore, nepăsare, îndepărtare completă. Nu a fost o surpriză pentru mine, nu am cerut nimic şi nici nu m-a deranjat prea tare că au lipsit sprijinul financiar, grija, atenţia sau dragostea de care are nevoie orice femeie însărcinată. Mi-a lipsit, însă, mult de tot, prietenia lui. M-au marcat două faze: întâlnirea în care a stat cu ochelarii de soare pe faţă tot timpul discuţiei, şi, cireaşa de pe tort, când i-am trimis o poză cu burtică de Crăciun, iar că răspuns mi-a dat block pe Facebook. Am decis atunci că îi dau şi eu ignore. Ştiu că, de fapt, nu o să-l ignor niciodată, căci nu ar fi spre binele fetiţei. Va trebui să învăţ şi lecţia ego-ului călcat în picioare, căci mi-am promis că niciodată nu-l voi izgoni pe tatăl copilului meu, oricât de nedrept s-ar purta el cu mine”.

După insistenţe repetate de ambele părţi, părinţii micuţei au căzut de-acord să se întâlnească pentru a efectua testul de paternitate. Test care a reieşit pozitiv, dovadă că Nicoleta Cîrjan n-a minţit şi că Nicolae al României trebuie să-şi asume responsabilităţile legale şi morale.

Între timp, Iris Anna, strănepoata Regelui Mihai, creşte departe de Casa Regală, iar mama sa are grijă ca fetiţei să nu-i lipsească nimic. Cea mică merge la înot, la schi, în drumeţii şi creşte frumos, înconjurată de oameni calzi şi animale prietenoase.

sursa foto: Facebook

Modifică Setările