Vedete

Ea este femeia care îi va lua locul lui Karl Lagerfeld! Se cunoşteau de 32 de ani

Ea este femeia care îi va lua locul lui Karl Lagerfeld! Se cunoşteau de 32 de ani

Unul dintre cei mai cunoscuţi designeri din lume, Karl Lagerfeld, a murit la vârsta de 85 de ani, după o lungă luptă pe care a dus-o cu boala. Directorul Chanel a fost internat luni seară într-un spital din Paris, iar pe 19 februarie a decedat,lumea modei fiind acum în doliu.

După ce a fost confirmat decesul lui Karl Lagerfeld, casa de modă Chanel a anunţat că locul acestuia va fi luat de Virginie Viard, cea care era omul lui de încredere şi care va duce mai departe viziunea lui Gabrielle Chanel şi a lui Karl Lagerfeld, după cum se arată într-un comunicat al francezilor.

Fiind directorul casei de modă Chanel încă din anul 1983, Karl Lagerfeld a cunoscut-o pe Virginie Viard în 1987, atunci când ea şi-a început stagiatura la Chanel. Potrivit Mediafax, ea a fost recomandată pentru poziţie de către guvernatorul Prinţului Rainier de Monaco şi a lucrat alături de Karl Lagerfeld atât la Chanel, cât şi la Chloe.

„Am fost mereu atrasă de această industrie, dar cel mai mult mi-am dorit să creez costume pentru piese de teatru. Mi-am început cariera în producţia de costume ca asistent pentru Dominique Borg, care a creat costume pentru Camille Claudel. Mai apoi, am fost creator de costume pentru filme şi piese de teatru, pănă l-am întâlnit pe Karl. Acesta mi-a sugerat să lucrez pentru Chanel şi pentru Chloé“, spunea Virginie Viard în urmă cu mai mulţi ani.