Case Regale

Ea este nora preferată a Reginei Elisabeta. A avut o ţinută ireproşabilă la înmormântarea lui Philip!

Ea este nora preferată a Reginei Elisabeta. A avut o ţinută ireproşabilă la înmormântarea lui Philip! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

A fost una dintre cele mai elegante prezenţe feminine de la înmormântarea Prinţului Philip.

Este vorba despre nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a. Să fie Camilla, soţia lui Charles, Sarah Ferguson, fosta soţie a lui Andrew, sau altcineva? Răspunsul este... altcineva. Este vorba despre Sophie, Contesă de Wessex, în vârstă de 56 de ani, soţia fiului cel mic al suveranei, Edward (57).

În perioada imediat următoare morţii Prinţului Philip, această femeie născută într-o familie fără sânge albastru i-a fost de mare ajutor reginei, stându-i aproape alături de fiul ei, Edward. În plus, Sophie a fost primul membru al familiei regale care a dat detalii presei despre cum se simte regina după dispariţia soţului ei. De fapt, soţia lui Edward a primit acceptul reginei de a face aceste mărturisiri presei, continuând cu detalii despre ultimele zile de viaţă ale Ducelui de Edinburgh. 

Mai mult, contesa a făcut vizite regulate la castelul Windsor, pentru a o consola pe regină, în săptămâna de după moartea lui Philip. Experţii regali susţin că regina i-ar fi cerut preferatei sale să iasă din umbră şi să fie mai prezentă în viaţa regală, pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Harry şi a lui Meghan Markle. Aceasta ar putea primi, curând, mai multe responsabilităţi regale alături de soţul ei, Edward, la cererea soacrei sale. 

La înmormântarea de sâmbătă a Prinţului Philip, Sophie a fost a doua cel mai bine îmbrăcată prezenţă feminină, după Kate Middleton. Însoţită de copiii ei, Lady Louise şi Vicontele James, contesa a avut o ţinută ireproşabilă, purtând o rochie midi cu tăietură şic, pantofi cu toc şi o pălărie fascinator în acelaşi ton cu plicul. Este modul acesteia de a-şi arăta noua influenţă căpătată în cadrul familiei regale. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările