News

Ea este sexy balerina care i-a dăruit un copil lui Mick Jagger, al optulea urmaş al rockerului!

Ea este sexy balerina care i-a dăruit un copil lui Mick Jagger, al optulea urmaş al rockerului! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Mick Jagger este unul dintre cele mai mari staruri rock, iar viaţa sa personală nu putea fi lipsită de peripeţii, la fel de palpitantă ca viaţa de artist. Ba mai mult, în ciuda faptului că nu este nici pe departe cel mai sexy bărbat în viaţă, este râvnit de fanele tinere prin prisma faimei şi a atitudinii sale.

Aşa se explică şi realizările sale pe plan personal, o mulţime de femei frumoase care i-au tercut prin pat şi 8 copii cu 5 femei diferite. Rockerul în vârstă de 75 de ani este un norocos pentru că este tatăl unui copil de doar un an, mezinul familiei, cu partenera sa de viaţă, femeia care îi stă alături de 3 ani şi care este 43 de ani mai tânără decât el. Practic, balerina în vârstă de 31 de ani este chiar mai tânără decât patru dintre copii starului, din relaţiile anterioare. Să nu mai vorbim de faptul că arată extraordinar de bine, asta o dovedeşte şi cea mai recentă şedinţă foto a sa care s-a concretizat într-o serie de fotografii impresionante.

Alături de fiu său, Deveraux.

Deşi presa străină titra faptul că Mick Jagger ar fi părăsit-o pe cea care i-a dăruit al optulea copil al rcokerului pentru o tânără de 22 de ani pe nume Noor Alfallah, cu care a fost plecat într-o escapada amoroasă în Paris în luna octombrie, se pare că balerina încă este fericită alături de tatăl copilului său. La doar câteva zile de când Melanie Hamrick  a fost surprinsă la o întâlnire romantică cu Mick în California, femeia de 31 de ani se bucură acum de lumina reflectoarelor, la muncă.

Ea este mama celui de-al optulea copil al rockerului de la The Rolling Stones.

Melania a distribuit pe contul său de Instagram fotografii dintr-o şedinţă foto incendiară cu ea îmbrăcată în haine nude, în poziţii sexy care îi evidenţiază formele trase prin inel, dar şi picioarele superbe. Fanii au fost impresionaţi de faptul că balerina arată extraordinar de bine, deşi anul trecut pe vremea aceasta îi dădea naştere primului său copil, Deveraux, să nu mai vorbim de Mick care are alături o femeie la care ar râvni mulţi bărbaţi.

Uite cât de bine arată Melanie!

Foto: Instagram, Arhiva OK!