News

Ea este singura fiică pe care o avea Stela Popescu! Iată cum arată acum femeia care a fost adoptată la 15 ani

Ea este singura fiică pe care o avea Stela Popescu! Iată cum arată acum femeia care a fost adoptată la 15 ani camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Sfârşitul anului 2017 ne aducea o veste tristă, peste care mulţi dintre fanii teatrului şi filmului nu au trecut nici până în ziua de astăzi: Stela Popescu, una dintre cele mai mari actiţe a le României, murea la vârsta de 81 de ani.

Deşi Stela Popescu era prezentă zilnic în casele românilor, datorită reclamelor pe care ea le făcea la o cunoscută farmacie, nu multă lume ştia detalii improtante din viaţa actriţei. Spre exemplu, puţini ştiau că marea actriţă nu şi-a dorit copii, dar că a adoptat o fată. „Dacă bărbatul îşi doreşte copii, îi vei face copii. Eu am avut noroc că nici Puiu al meu nu a vrut copii. El mi-a zis: «Dacă vrei să faci, poţi să faci, dar să ştii că eu nu vreau»“, spunea Stela Popescu cu mulţi ani înainte să moară.

Chiar dacă nu a avut copii cu fostul ei soţ, regizorul Puiu Maximilian, Stela Popescu a fost de acord să o adopte pe fata cumnatului ei: „N-am vrut copii, dar a apărut Doiniţa şi ne-am lipit de ea. Este o fată cuminte, interesantă şi inteligentă, mânca-o-ar mama“.

Stela Popescu a adoptat-o pe Doiniţa când fata avea doar 15 ani, dele două devenind rapid şi bune prietene. „Eu trăiam în Cehoslovacia împreună cu mama mea şi la vârsta de 13 ani mi-a spus că tatăl meu natural e român şi locuieşte în România, aşa că la 15 ani am plecat la el. Tatăl meu a fost bolnav. Când m-au văzut pe drumuri, Stela a spus că mă opresc la ei“, afirma Doiniţa în urmă cu mai mulţi ani.

Dea lungul anilor, despre Doiniţa Maximilian nu s-au aflat foarte multe lucruri, ştiindu-se însă că ea este cea care a găsit-o moartă în casă pe Stela Popescu, în luna noiembrie a anului 2017. Potrivit celor de la Click, Doiniţa a fost căsatorită cu celebrul actor Radu Gheorghe, cu care are o fată, Stanca. Tânăra este, la rîndul ei, mămica unui băieţel, strănepotul după care Stela Popescu era topită. În calitate de unică moştenitoare a bunurilor actriţei, Doina Maximilian a devenit proprietara unui bloc, a unei vile din Crevedia, a uneia în staţiunea 2 Mai şi a unui conac unde Regina Comediei a locuit până în ultima clipă a vieţii.

„De când a murit Stela, e o altă existenţă pentru mine, e totul mult mai apăsător. Am fost ca şi copilul ei, ea e o parte din mine. I-am făcut pomana de un an alături de familie şi de cei apropiaţi. Nu ştiu dacă o să stau în continuare în casa Stelei. E o locuinţă veche, are probleme cu instalaţia plus altele pe care prefer să nu le detaliez“, le-a dezvăluit Doiniţa Maximilian celor de la Click.

Mai multe fotografii cu Doiniţa Maximilian, fiica Stelei Popescu, pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările