News

Ea este una dintre cele mai frumoase şi în formă sportive de la Exatlon!

Ea este una dintre cele mai frumoase şi în formă sportive de la Exatlon!

Anul trecut, revista OK! o întâlnea pe Master Trainerul in­ternaţional Ana Georgescu pentru o lecţie şi demonstraţie de Zumba. Anul acesta, o regăsim pe simpatica sportivă de 29 de ani în cel de-al doilea sezon al emisiunii Exatlon, de la Kanal D, acolo unde se numără printre cei mai în formă sportivi.

Ba chiar frumoasa brunetă a fost desemnată „player of the week” în echipa Faimosilor, în ediţia de duminică de la „Exatlon”. Ana Georgescu a avut un traseu foarte bun în prima săptămâna de competiţie, iar această realitate a pus-o în postura de a nominaliza o persoană din echipă pentru duelul eliminator.

Ana a început gimnastică ritmică la vârstă de numai trei ani pentru că părinţii şi-au dorit că fiica lor să se dezvolte armonios şi să nu stea prea mult în faţă blocului. Foarte rapid, gimnastica s-a transformat în pasiunea ei şi au urmat antrenamentele, mai întâi la Constanţa, apoi la Bucureşti, unde s-a mutat la vârstă de opt ani.

"Mă trezeam dimineaţa foarte devreme, iar la ora şase şi ju­mătate deja începeam primul antre­na­ment. După aceea mer­geam la şcoală, apoi făceam lecţiile, de multe ori în autobuz, în metrou sau, dacă mai aveam timp liber, în sala de an­tre­na­mente sau în bi­blio­teca Facultăţii de Educaţie Fizi­că şi Sport. După aceea, făceam al doilea antrenament, care se termină după şapte şi ju­mătate seară. Iar a două zi o luam de la capăt. Nu reuşeam să trăiesc viaţa de adolescent cla­sică, însă nu simţeam că pierd ceva. Mă con­şi­deram privilegiată că am şansa să călătoresc sau să fac ceea ce fac. Nu am simţit că fac un sacrificiu, în niciun caz. Pe podium totul se uită, totul se şterge, şi clipele grele, şi lacrimile, şi efortul. Este un moment şi de mândrie, şi de împlinire, care te face să mergi mai departe. Uşor-uşor, am ajuns în lotul de junioare. Din pă­cate, nu s-a concretizat cu par­ti­ciparea la Cam­pionate Europene sau Mondiale, aşa cum îşi doreşte fiecare sportiv, însă am avut ne­nu­mărate medalii şi o contribuţie importantă în gimnastică ritmică din perioada respectivă", a povestit Ana Georgescu.

Ana, alături de Maria Radu

Ana şi-a continuat călătoria sportivă ca profesionist de dans atletic, performând pe cele mai cunoscute scene ale lumii, inclusiv în spectacole pe Broadway.

În 2011, fosta gimnastă a devenit Zumba Education Specialist şi, odată cu lansarea programului STRONG by Zumba, a fost selectată în echipa de Master Trainers internaţionali, formând entuziaşti ai fitnessului în peste 35 de ţări din Europa, America de Nord, Africa şi Asia.

Modifică Setările