News

Ea i-a făcut pe toţi să-ntoarcă privirea după ea! Uite cum a stat la plajă!

Ea i-a făcut pe toţi să-ntoarcă privirea după ea! Uite cum a stat la plajă! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Malibu, CA - Actress and model Emily Ratajkowski takes advantage of the clear blue skies and hits the beach with her girlfriends. Emily rocked a black bikini to bask in the warm sun Pictured: Emily Ratajkowski BACKGRID USA 18 JULY 2017 BYLINE MUST READ: SHADY / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Am văzut-o jucând în ”We are your friends”, şi chiar s-a descurcat de minune, însă să recunoaştem că nu asta e activitatea ei favorită. Celebrul model obişnuieşte să-şi petreacă zilele la plajă, în costume de baie dintre cele mai sexy, fie la bordul vreunui iaht, deţinut de vreun domn potent financiar. Are silueta perfectă! Vorbim despre Emily Ratajkowski, cea despre care se spune că are cel mai frumos şi mare bust natural de la Hollywood. Ei bine, noi tindem să credem că titulatura i se potriveşte mănuşă, dar şi că Emily este şi unul dintre acele modele cu silueta perfectă, pe care nu se teme să o afişeze.

Paparazzi au surprins-o ieri, de exemplu, la o sesiune de bronzat, alături de prietenele ei. Modelul de 26 de ani le-a oferit celor din jur un spectacol de neuitat, afişându-se în poziţii dintre cele mai provocatoare. Iată o galerie foto cu imagini surprinse de paparazzi cu aceasta, bucurându-se de plaja din Los Angeles!

Modifică Setările