News

"Ea se năştea când el avea 40 de ani!" Lionel Richie a şocat cu noua lui iubită, mai tânără decât fiica lui

"Ea se năştea când el avea 40 de ani!" Lionel Richie a şocat cu noua lui iubită, mai tânără decât fiica lui camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Lionel Richie este un etern îndrăgostit.

Ai zice că, la cei 71 de ani ai săi pe care, ce-i drept, nu-i arată, artistul nu mai poate trăi astfel de sentimente. Greşit! Săptămâna aceasta, Lionel a postat o fotografie cu noua lui iubită, una care nu i-ar putea fi doar fiică, ci chiar şi nepoată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa 陳 (@lisaparigi_)

Ei bine, noua iubită a lui Lionel, pe numele ei Lisa Parigi, are nu mai mult de 30 de ani, ceea ce face ca diferenţa de vârstă dintre aceştia să fie de 40 de ani. Chiar dacă puţini ştiau despre această legătură amoroasă a lui Lionel, se pare că artistul şi tânăra care este blogger de lifestyle au început relaţia lor încă din 2014.

Şi mai puţini ştiau despre vârsta acestei iubite a artistului, fanii comentând pe social media că diferenţa de vârstă este enormă, în ciuda faptului că nici Richie nu arată chiar de 71 de ani. Şi mai interesant este că Lisa este mult mai tânără decât fiica cea mare a cântăreţului, Nicole, în vârstă de 39 de ani.

Richie este tatăl a trei copii. Pe Nicole Richie a adoptat-o împreună cu prima lui soţie, Brenda Harvey, apoi a devenit tatăl natural a doi copii, Sofia, de 22 de ani, şi Miles, de 26, cu cea de-a doua soţie, Diane Alexander.

Se pare că Lionel este cât se poate de serios cu noua lui poveste de dragoste, declarând că ar fi deschis să mai aibă copii şi cu Lisa, ba chiar şi să se căsătorească din nou.

Comentarii

Modifică Setările