Gossip

EBA e însărcinată?

Apropiaţii soţului ei, Bogdan Ionescu, căruia prietenii îi spun Syda, au lăsat să se înţeleagă că mezina preşedintelui României aşteaptă un copil.

Cea mai mare dorinţă a preşedintelui Traian Basescu e pe cale să se împlinescă. EBA ar putea să-i dăruiască primul nepot. Vestea a fost confirmată de prietenii soţului ei, Bogdan Ionescu.

Sarcina e abia la început, iar Elena e destul de superstiţioasă, acesta fiind motivul uriaşei secretomanii care înconjoară cel mai important eveniment din viaţa cuplului.

Evident că fiica cea mică a preşedintelui are mari emoţii şi nu-şi doreşte să vorbească prea mult despre acest lucru, până după primele trei luni, când medicii îi pot confirma că sarcina evoluează normal.

Ginerele preşedintelui le-a spus apropiaţilor că ar vrea să aibă o fetiţă, la fel ca şi Elena. Prietenii lui Bogdan, care se declară cel mai fericit bărbat din lume, au fost atât de entuziasmaţi de veste că, fără să vrea, i-au dat de gol.

Din cauza sarcinii, mezina preşedintelui ar fi renunţat şi la vacanţa pe care urma să o petreacă de Ziua Îndrăgostiţilor la Miami, ca să nu rişte nimic şi să aibă o sarcină cât mai uşoară.

Foto: arhiva ADH

Modifică Setările