News

Ed Sheeran are o sosie! Fanii îl opresc pe stradă să-i ceară autografe

Ed Sheeran are o sosie! Fanii îl opresc pe stradă să-i ceară autografe

Viaţa i s-a schimbat atunci când lumea a început să-l oprească pe stradă pentru a-i cere autografe. Desigur, până în acel moment, tânărul nu avea habar că îi seamănă atât de bine unui cântăreţ celebru şi că ar putea face o carieră din asta. Însă, în scurt timp şi-a dat seama de amploarea situaţiei. Ed Sheeran versus Wesley Byrne Wesley Byrne era un lucrător comercial în magazinul Asda, din Marea Britanie, atunci când oamenii au început să-l confunde cu cântăreţul Ed Sheeran (26) şi să-i ceară autografe. Invitat de curând în emisiunea ”This Morning”, prezentată de Phillip Schofield şi Holly Willoughby, Wesley a mărturisit că l-a luat prin surprindere această asemănare, căci nu ştia cine e Ed Sheeran, şi că prichindeii au fost cei care l-au remarcat, prima oară.

Tânărul de 25 de ani a mărturisit că a fost nevoit să dovedească cine este cu un act de identitate prima oară când i s-a spus că e Ed Sheeran. ”Se întâmpla înainte ca Ed Sheeran să devină atât de cunoscut. O persoană mă tot ruga să-i dau un autograf. Am fost nevoit să-i arăt paşaportul pentru a-i dovedi că nu sunt el”, spune Wesley.

Wesley e confundat adesea cu Ed Sheeran

Recunoaşte, însă, că i-a luat identitatea artistului atunci când micuţii l-au rugat să se fotografieze cu ei sau să le dea autografe: ”N-am avut inimă să le spun că nu sunt el. (...) Le spun că treaba cu muzica n-a funcţionat, aşa că lucrez aici acum”.

Wesley are 25 de ani

Wesley a precizat şi că asemănarea cu celebrul cântăreţ britanic i-a adus şi critici la locul de muncă, şefii cerându-i să înceteze să se fotografieze cu cumpărătorii magazinului.