News

Eddie Murphy, de 9 ori tată. Ce familie mare şi frumoasă are! Fetele lui sunt nişte bombe sexy.

Eddie Murphy, de 9 ori tată. Ce familie mare şi frumoasă are!  Fetele lui sunt nişte bombe sexy. camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Eddie Murphy şi partenera sa Paige, alături de copiii Izzy Oona (1), Bria (27), Shayne (23), Zola (17), Bella (15), Miles (24), Christian (26), Eric (28).

El este unul dintre taţii cu cei mai mulţi copii de la Hollywood. Actorul de comedie Eddie Murphy s-a ales cu o familie numeroasă, iar copiii lui sunt nişte superbităţi. Este de 9 ori tată, are şase fete şi trei băieţi şi, chiar dacă nu sunt toţi pruncii aceleiaşi femei, s-au reunit în câteva fotografii epice. Eddie Murphy, alături de fosta soţie, Nicole, şi 5 dintre copii, la premiera "Shrek 2" în 2004. Are cinci copii cu fosta soţie, Nicole Mitchell Murphy, o fetiţă de un an cu partenera sa de viaţă, Paige Butcher, o fată de 10 ani cu Mel B - pe care iniţial a negat-o, asta înainte ca testele ADN să dovedească că el este tatăl - un fiu de 28 de ani, Eric Murphy, cu Paulette McNeely, dar şi un băiat de 26 de ani cu Tamara Hood. 5 dintre femeile cu care Eddie s-a iubit au devenit mamele copiilor lui, unul bebeluş, unul ajung la vârsta copilăriei, alţii adolescenţi, iar cei mari, femei şi bărbaţi în toată regula.

Dacă despre fata actorului cu Mel B ştim că se afla în custodia mamei sale şi am mai văzut-o de mână cu mama sa celebră, în fotografiile surprinse de paparazzi, iar pe micuţa Izzy Oona, în vârstă de doar un an, am văzut-o în braţele mamei sale la plajă, despre ceilalţi 8 copii ai actorului nu am mai auzit de mult, aşa că cercetând reţelele de socializare am descoperit cât de frumoşi sunt şi ce mari au crescut.

Eddie Murphy şi fiica sa Bella Zahra, poză din copilărie.

Fetele lui Murphy cu Nicole Mitchell  au devenit nişte femei extraordinar de frumoase, bombe sexy pe Instagram. Nici băieţii lui nu sunt mai prejos, ci au o mulţime de fane pe reţelele de socializare, seamănă mult cu tatăl lor celebru şi îşi tot fac apariţia pe la evenimentele mondene. Cert este că, deşi sunt fraţi vitregi, cei mai mari dintre copiii lui Murphy obişnuiesc să se distreze împreună, asta o dovedesc şi fotografiile de pe cpnturile lor de socializare în care apar pe la petreceri sau tot felul de evenimente.

Bria Murphy, fiica de 27 de ani a lui Eddie Murphy, fotografie de când aceasta avea doar câţiva anişori.

Astfel, Bria Murphy ( 27), Shayne Audra Murphy( 23), Zola Ivy Murphy ( 17) şi Bella Zahra Murphy ( 15), fetele cu singura soţie a lui Murphy, sunt superbe şi fac ravagii pe Instagram, în fotografii sexy în costum de baie sau îmbrăcate sumar.

Eddie Murphy, alături de pratenera sa, Paige Butcher şi 7 dintre copiii lui.

Nici băieţii comediantului nu sunt mai puţin cunoscuţi, căci Miles Mitchell Murphy ( 24), Christian Murphy (26) şi Eric Murphy (28) sunt trei crai la uşa cărora fanele fac coadă, Don Juan la fel ca tatăl lor.

Uite cât de sexy sunt fetele actorului, dar şi ce bărbaţi feroce sunt fiii său, în Galeria Foto!

Foto: Arhiva OK!, Getty Images, Instagram

Modifică Setările