News

Eddie Redmayne şi soţia sa, Hannah, părinţi pentru a doua oară

Eddie Redmayne şi soţia sa, Hannah, părinţi pentru a doua oară

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 28: Hannah Redmayne and actor Eddie Redmayne attend the 2016 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 28, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

În luna iunie a anului trecut, câştigătorul Oscarului pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, Eddie Redmayne, devenea tătic pentru prima dată, căci frumoasa sa soţie, Hannah Bagshawe, o aducea pe lume pe fetiţa Iris May Redmayne. Îşi vor mări familia. Hannah aşteaptă cel de-al doilea copil. A fost un  an fericit pentru îndrăgitul actor de 35 de ani şi pentru soţia sa, iar acum bucuria lor pare să fie dublă. La un an şi câteva luni de la naşterea primului copil al cuplului, cei doi anunţă că aşteaptă încă un copil.

Eddie Redmayne şi agentul de publicitate, Hannah, au confirmat pentru MailOnline că aşteaptă încă un copil, după ce frumoasa blondă a fost surprinsă miercuri la un eveniment monden, cu un început de burtică de gravidă. Un reprezentant al cuplului a declarat entuziasmat: "Eddie şi Hannah Redmayne sunt bucuroşi să confirme că aşteaptă cel de-al doilea copil". Cei doi au fost prezenţi la un eveniment marca Alexander McQueen, iar sarcina Hannei este destul de avansată, aşa că începutul de an 2018 va fi cu noroc pentru ea şi Eddie. 

În februarie 2016, Hannah era însărcinată cu primul ei copil.

Eddie şi Hannah s-au căsătorit la Babington House din Somerset chiar înainte de Crăciun în 2014 şi au confirmat că aşteaptă primul lor copil în ianuarie 2016. Cei doi au început să se întâlnească în 2012.

Foto: Splash, Getty Images

Modifică Setările