News

Edith González a renunţat să se mai vopsească. Cum arată actriţa cu părul încărunţit

Edith González a renunţat să se mai vopsească. Cum arată actriţa cu părul încărunţit camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Frumoasa actriţă în vârstă de 53 de ani, cunoscută pentru numeroasele telenovele în care a jucat excepţional, "Salomé", "Dona Barbara" sau "Inimă sălbatică", a trecut printr-o perioadă dificilă în viaţa sa, lupta cu cancerul, iar în urma acestei boli cumplite, imaginea sa a suferit schimbări dramatice. Aşa arăta pe vremea când juca în telenovele. Era blondă cu un păr bogat, însă şedinţele de radioterapie au făcut-o să renunţe la podoaba capitală. O vreme, Edith şi-a ascuns părul scurt sub pălării sau eşarfe colorate, iar în cele din urmă şi-a acceptat imaginea şi a apărut cheală în faţa fanilor. Actriţa este mai încrezotare şi mai plină de viaţă după această luptă pentru viaţă, iar de când a anunţat că boala este în remisie, se bucură de orice moment, călătoreşte şi participă la tot felul de evenimente prin care vrea să inspire oamenii care trec prin aceleaşi greutăţi pe care ea a reuşit să le învingă.

Cât despre look, pare să nu mai fie cel mai important aspect în viaţă, aşa că a renunţat să se mai vopsească. De-a lungul ultimelor luni, părul său a crescut considerabil şi este creţ, iar firele grizonate nu au încetat să apară. Cu toate acestea, Edith Gonzalez nu-şi face griji în privinţa aspectului său îmbătrânit şi a părului încărunţit. A rămas naturală, tocmai pentru ca părul ei să se regenereze şi să revină la normal, culoarea blondă dispărând în totalitate în favoarea unui gri care semnalează îmbătrânirea şi cei 53 de ani ai actriţei. În ciuda faptului că a optat pentru a-şi păstra părul nevopsit, în ceea ce priveşte vestimentaţia, Edith este o explozie de culoare şi stil. La o mică analiză a fotografiilor de pe Instagram putem observa că este pasionată de hainele cu croiuri moderne, în culori pastelate.

Iată cum arată nevopsită şi cu părul scurt!

Foto: Instagram

Modifică Setările