News

Edith González este mai plină de viaţă ca oricând. Imagini inedite din cea mai recentă şedinţă foto a actriţei

Edith González este mai plină de viaţă ca oricând. Imagini inedite din cea mai recentă şedinţă foto a actriţei camera-retro icon Vezi galeria 22 poze

Edith González este mai în formă ca oricând. După ce s-a luptat cu cancerul mai bine de un an şi a învins boala, actriţa în vârstă de 52 de ani pare să se bucure din ce în ce mai mult de viaţă. I-a crescut părul după terminarea şedinţelor de radioterapie şi a revenit la vechea ei pasiune, actoria. Edith are acum din nou culoare în obraji şi a adoptat un stil vestimentar extravagant, care reflectă perfect starea sa interioară - este fericită.

Chiar şi în clipele grele a reuşit să rămână optimistă şi cu zâmbetul pe buze, însă acum râde din toată inima sa. Nu a fost niciodată depresivă din cauza faptului că a trebuit să se tundă scurt, ba chiar s-a fotografiat mereu şi a împărtăşit fiecare imagine şi veste cu prietenii virtuali, pentru că această comunicare a făcut-o să se simtă mai bine. Acum a scăpat de cancer, căci, aşa cum anunţa în luna iunie, cancerul este în remisie, boala răspunde la tratament şi există toate şansele ca actriţa să se vindece complet.

A sărbătorit fiecare răsărit de soare cu o fotografie fericită, îmbrăcată cool şi cu zâmbetul pe buze, făcându-i parcă în ciudă vieţii care a pus-o la grea încercare în ultimii ani. Acum este o altă Edith, una mai încrezătoare şi mai pozitivă ca înainte să se îmbolnăvească, cu mai multă energie şi poftă de viaţă, iar cea mai recentă şedinţă foto cu actriţa este un deliciu pentru fani. Edith a pozat provocator, îmbrăcată într-o rochie foarte elegantă şi cu pantofi de un roşu aprins.

Foto: Instagram

Modifică Setările