News

Edith Gonzalez, fără peruca pe coperta unei reviste. Actriţa luptă pentru viaţa sa!

Edith Gonzalez, fără peruca pe coperta unei reviste. Actriţa luptă pentru viaţa sa!

A fost diagnosticată, anul trecut, cu cancer de col uterin. De atunci, actriţa de telenovele luptă din răsputeri pentru a învinge cumplita boală şi pentru a-şi prelungi viaţa alături de cei dragi. Zilele trecute, Edith Gonzalez a pozat fără perucă pe coperta unei reviste locale pentru a documenta schimbările prin care trece ea, dar şi orice alt bolnav de cancer. La un an de la diagnostic. De când a aflat cruntul diagnostic, Edith s-a încăpăţânat să nu cedeze în faţa bolii şi să-i răspundă cu tărie de caracter şi cu zâmbetul pe buze. Aşa se face că la un an de când a început tratamentul cu radiaţii, Edith a dorit să apară pe coperta unei reviste naturală, fără perucă, pentru a le transmite tuturor bolnavilor de cancer că boala se poate învinge, indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le faci, dacă apelezi la forţa interioară.

Apariţia pe coperta respectivă este, totodată, şi un semnal de alarmă pentru acele persoane care ignoră semnalele bolii şi pierd, astfel, ocazia de a o depista la timp. ”Ar putea să fie şi-n corpul tău”, este sloganul cu care Edith încearcă să crească nivelul de conştientizare al cancerului uterin.

Edith luptă de aproape un an pentru viaţa ei

În interviul recent, Edith a vorbit şi despre cum s-a schimbat viaţa ei de familie odată cu acest diagnostic, povestind că fiica sa adolescentă este la curent cu tot ce i se întâmplă: ”Vreau ca fiica mea Constanza să vadă în mine o mamă caldă, apropiată ei. Nu i-am ascuns nimic referitor la boala mea, ea ştie că se poate afla în oricine”.

Revenind la schimbările fizice prin care a trecut actriţa în vârstă de 52 de ani, trebuie să recunoaştem că Edith arată foarte bine, este veselă şi tonică, în ciuda cruntului diagnostic primit acum un an. Toate postările recente din mediul online ne-o arată pe actriţa de telenovele cu zâmbetul pe buze, alături de cei dragi ori implicată în diverse proiecte, pesemne starea ei de spirit este chiar grozavă.

Edith îşi trăieşte viaţa cu zâmbetul pe buze

Vorbind despre moarte, Edith declara, într-un interviu anterior, că nu e dispusă să se lase bătută fără o luptă: "Vă vorbesc din proprie experienţă, iar eu, ca persoană ce nu a fost niciodată punctuală, nu am de gând să ajung la timp nici la cel din urmă strigăt. Îmi pare rău, dar mai am multe lupte de dus, multe zâmbete de împărţit, multă artă de admirat. Aşa că, Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere”.

foto: Instagram edithgonzalezmx1

Modifică Setările