News

Edith Gonzalez, nevoită să-şi tundă părul din cauza bolii

Edith Gonzalez, nevoită să-şi tundă părul din cauza bolii

În urmă cu câteva săptămâni, îndrăgita actriţă de telenovele a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Şi cum vorbim de o boală extrem de agresivă, actriţa de 51 de ani a fost nevoită să ia decizii importante pentru a-şi salva viaţa.

foto: instagram

Edith-gonzalez
Edith a fost nevoită să renunţe la părul lung

Edith Gonzalez trece prin clipe cumplite! Deşi întâmpină totul cu zâmbetul pe buze şi cu un curaj debordant, actriţa a mărturisit, zilele trecute, că a fost nevoită să renunţe la pletele lungi şi ondulate în favoarea unui bob stylish, acum că tratamentul ales pentru a contracara cancerul este unul agresiv şi o face să-şi piardă părul.

EDITH-GONZALES
Noul look al actriţei!

Anunţul l-a făcut chiar ea, prin intermediul unui post pe Instagram. ”Bună tuturor! Un pas înainte, un pas pentru viaţă! Am un nou look pentru noua mea viaţă. Pasul 1. Îmbracă-te! Pasul 2. Înveseleşte-te! Pasul 3. Fă-ţi apariţia şi nu te da bătută!”, este mesajul, plin de curaj, al actriţei, postat pe contul ei de Instagram.

După cum era de aşteptat, fanii internauţi au admirat-o pentru curaj şi i-au lăsat zeci de mesaje de susţinere. ”Înainte! Îţi trimit o rugăciune din Venezuela!”. ”Mult curaj, Edith Gonzalez, îţi spun din Mexic!”, ”Dumnezeu să te protejeze! Salutări din Chile”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de actriţă la postarea acestei fotogafii.

Citeşte şi Edith Gonzalez, bolnavă de cancer