Vedete

Edward Sanda a luat lecţii de actorie cu Doiniţa Oancea. Ce pregăteşte artistul

Edward Sanda a luat lecţii de actorie cu Doiniţa Oancea. Ce pregăteşte artistul

Edward Sanda le-a pregătit fanilor săi o surpriză. Artistul lansează „Scântei în mintea mea”, prima melodie care va face parte dintr-un EP ce va conţine 5 piese cu un nou stil muzical, cu sound urban şi influenţe trap.

„Cu acest EP voi face trecerea într-o nouă etapă a carierei mele, atât ca stil muzical, cât şi ca imagine. Simt că este un pas firesc, de maturizare şi aştept cu nerăbdare să vă prezint aceste piese. Le vom lansa la o distanţă de aproximativ două luni, una de cealaltă”, mărturiseşte Edward.

 Pregătirea pentru filmările videoclipului i-a adus lui Edward o altă noutate, ceva ce nu a mai făcut până acum: cursuri de actorie, cu nimeni alta decât buna sa prietenă, Doiniţa Oancea. „A fost o experienţă extraordinară! Doiniţa nu este doar o actriţă foarte bună, dar şi o profesoară talentată. În videoclip aveam de interpretat un personaj, un <bad boy>  şi am lucrat cu ea la atitudine, stare, cum să exprim şi corporal şi ca expresie facială noua ipostază. M-a ajutat foarte mult, ne-am întâlnit de câteva ori, am analizat şi exersat scenariul cadru cu cadru, cam câte 6 ore de fiecare dată”, povesteşte solistul.

„Scântei în mintea mea” este despre o poveste de dragoste, despre atracţie irezistibilă şi senzualitate, după cum spune chiar Edward. „Am scris-o în colaborare cu Irina Cupco, o artistă talentată din Chişinău, pe care am cunoscut-o când a venit la studio. Am compus mai multe piese împreună, iar <Scântei în mintea mea > este prima finalizată”, adaugă artistul.

 

Modifică Setările