News

Ei au fost acuzaţi de infidelitate, dar au negat ferm că ar fi călcat strâmb!

Ei au fost acuzaţi de infidelitate, dar au negat ferm că ar fi călcat strâmb!

Grămezi de dovezi s-au strâns împotriva acestor presupuşi Don Juani, care s-ar fi lăsat pradă tentaţiilor, însă ei rămân pe poziţii şi neagă vehement că şi-au înşelat partenera. Aşa să fie oare?

Justin Timberlake

E un tată fericit şi un soţ… să zicem satisfăcut! Pentru că fidel nu prea sunt convinsă că este, în ciuda imaginii domesticite pe care o afişează constant în public. La scurt timp după ce şi-a început relaţia amoroasă cu Jessica Biel, au şi început să iasă la suprafaţă informaţii piperate despre interesul pe care individul îi afişează pentru alte femei.

Una dintre acele femei care i-au picat cu tronc a fost nimeni alta decât Rihanna, pe care a şi convins-o să-i devină iubită. Dar RiRi, nemăritată fiind şi fără angajamente amoroase pe viaţă, era deja implicată, la vremea aceea, într-o idilă cu altcineva, aşadar totul s-a complicat în asemenea hal, încât până şi naiva Jessica a aflat de infidelităţile iubitului ei.

Cu soţia, Jessica Biel

Biel a prins, astfel, curaj şi i-a pus în vedere lui Timberlake să nu mai zburde din dormitor în dormitor. Jignit profund, Justin a început să spună tuturor că el nu mai formează un cuplu cu Jessica, după care s-a răzgândit şi a negat tot. De fapt, din punctul lui de vedere, nici măcar aventura cu Olivia Munn n-a exista vreodată. Ce să mai, omul e uşă de biserică şi nimeni nu observă asta?!?

Modifică Setările