Gossip

Ei au fost crescuţi de bunici. Iată cât de dramatică a fost copilăria lor!

Ei au fost crescuţi de bunici. Iată cât de dramatică a fost copilăria lor!

Sunt unii dintre cei mai mari actori din lume, însă viaţa lor familială bate orice dramă în care au jucat vreodată. Iată ce start în viaţă dificil au avut aceste staruri hollywoodiene!

Născut în irlanda, Pierce Brosnan nu a avut, din păcate, parte de nişte părinţi responsabili. Tatăl lui, Thomas Brosnan, un tâmplar care de-abia reuşea să supravieţuiască de pe o zi pe alta, şi-a părăsit familia la scurt timp după ce devenise tată. Când Pierce avea numai patru ani, a fost părăsit şi de mama lui, aceasta plecând în Londra pentru a se angaja ca asistentă medicală. Astfel, micuţul Brosnan a fost trimit la bunicii lui, Philip şi Kathleen Smith, pentru a locui cu ei. Iar, după ce bunicii lui au murit, Pierce a fost luat în grijă de alţi membrii ai familiei, o mătuşă şi apoi un unchi, după care a ajuns chiar la orfelinat.

“N-am avut o copilărie prea fericită”, mărturiseşte Brosnan. “Nu l-am cunoscut niciodată pe tata. A plecat de acasă când eram bebeluş, iar eu am rămas în grija mamei şi a bunicilor mei. Mama a suferit enorm după ce fusese părăsită de soţul ei. A fost foarte curajoasă totuşi. Şi-a propus să devină asistentă medicală şi să-şi schimbe viaţa complet. Voia o viaţă mai bună pentru ea şi pentru mine. Mama venea acasă o dată sau, cel mult, de două ori pe an”, conchide acesta cu mare tristeţe în voce.

Comentarii

Modifică Setările