News

Ei au fost lăsaţi pe dinafară la nominalizările pentru Oscar!

de admin

Nominalizările la premiile Oscar, făcute publice ieri, au fost o mare dezamăgire pentru multe vedete de la Hollywood care nu s-au regăsit pe lista alcătuită de Academia de Film americană, instituţia care decernează celebrele statuete.

Iată, astfel, ce vedete au fost omise de pe lista nominalizaţilor la premiile Oscar!

Jake Gyllenhaal a dat tot ce-a putut prin interpretarea sa din pelicula Nightcrawler, rol pentru care a slăbit destul de mult, însă se pare că nu a fost suficient pentru cei de la Academia de Film.

Emily Blunt a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din filmul Into The Woods, însă pe cei de la Oscar nu i-a convins cu prestaţia sa.

După ce a reuşit să câştige un Glob de Aur, ne aşteptam ca numele actriţei Amy Adams să se regăsească pe lista nominalizaţilor la Oscar, însă nu s-a întâmplat aşa.

Nici munca tiranică titanică depusă de Angelina Jolie în pelicula Unbroken nu a primit nicio recompensă. Numele ei nu s-a regăsit pe lista nominalizaţilor la categoria regizor, însă filmul a primit câteva nominalizări la categorii mai puţin importante.

Sperăm că Jennifer Aniston nu şi-a ţinut respiraţia până la auzirea numelui său pe lista făurită de cei de la Academia de Film. Nu de alta, dar asta nu s-a întâmplat. Cu tot efortul depus de Jen pentru rolul din filmul Cake, ea nu a fost inclusă printre cele nominalizate la categoria Cea mai bună actriţă. Nu fi supărată, Jen! Pur şi simplu, n-a fost să fie!

Voi ce spuneţi, care dintre aceştia merita o nominalizare la prestigioasele premii?