News

Ei au fost răpiţi, dar au scăpat cu viaţă! Situaţii de urgenţă la Hollywood

Ei au fost răpiţi, dar au scăpat cu viaţă! Situaţii de urgenţă la Hollywood

„Alo, aici 911, care este urgenţa dumneavoastră?” „Am fost răpit!” Cam aşa ar fi sunat conversaţia dintre aceste staruri hollywoodiene şi operatorul 911, dacă victimele ar fi apelat serviciul american de urgenţe. Dar n-au reuşit să ceară ajutorul şi iată ce s-a întâmplat!

Benedict Cumberbatch

Pe vremea când încă nu era un nume faimos în Cetatea Filmului, actorul britanic se afla în Africa de Sud cu doi dintre prietenii lui şi s-au aflat, toţi trei, într-o situaţie foarte periculoasă. În 2005, când erau în Durban, Benedict şi amicii lui au oprit maşina, la marginea unui drum, pentru a schimba un cauciuc. Făcuseră pană. Nimic neobişnuit în asta, doar că, pe când îşi vedeau ei de treaba lor, au apărut, din senin, şase indivizi armaţi.

Aceştia le-au cerut toţi banii pe care-i aveau la ei, după care i-au legat pe actor şi prietenii lui şi i-au luat cu ei, în maşina lor. Îi răpiseră. I-au dus într-o zonă mai retrasă, unde Cumberbatch a fost luat brutal din maşină şi aruncat la pământ. Actorul se gândea, în acele secunde preţioase, că gata, totul avea să se termine pentru el. Credea că îi venise sfârşitul!

În mod subit şi inexplicabil, n-a fost aşa. Răufăcătorii le-au dat drumul fără să le mai spună nimic celor trei prieteni. Întregul incident şi-a pus destul de mult amprenta asupra actorului, care a declarat pentru Hollywood Reporter că a început să vadă cu totul altfel viaţa din acel moment, să o preţuiască mult mai mult.