News

Pentru ei este deja VARĂ

Pentru ei este deja VARĂ

Deşi noi mai avem de aşteptat până la adevăratele raze de soare, OK! a tras cu ochiul la vedetele care se bucură deja de vară.

Justin Timberlake& Jessica Biel

CARAIBE Practicând sporturi acvatice şi cu un trup de invidiat, cei doi au petrecut ca într-o lună de miere, pe un iaht, pe apele turcoaz. Se pare că au vrut să demonstreze tuturor că zvonurile legate de un iminent divorţ sunt false, iar relaţia lor este din ce în ce mai puternică. În scurta vacanţă petrecută pe insule, cei doi au luat lecţii de paddleboarding, că tot este un sport la modă în rândul vedetelor.

Charlize Theron

KEY WEST, FLORIDA Dacă n-am şti că următoarea Bond Girl a fost deja aleasă Penélope Cruz, am spune că pentru asta se antrenează chiar şi în vacanţă. Se pare, însă, că Charlize ( 38) a fost protagonista unei şedinţe foto în costum de baie şi a profitat de ocazie pentru a testa acest jetski, fiind mare amatoare de plimbări în larg.

Kate Moss

ST. BARTH Ghici cine s-a-ntors?! Kate Moss (40) şi-a etalat trupul de invidiat în insulele Caraibe, atât la plajă, cât şi mult după miezul nopţii. Căci aceasta a fost pentru ea o vacanţă ca cele de odinioară, petrecând până la răsărit alături de prietenele ei.

foto: hepta, guliver/splash news