Vedete

Ei sunt cel mai nou cuplu hot de la Hollywood!

Ei sunt cel mai nou cuplu hot de la Hollywood! camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Joacă împreună într-un film care tocmai a avut premiera mondială. Iar iubirea lor s-a înfiripat pe platourile de filmare

La doar 24 de ani, ea a fost deja nominalizată de 3 ori la Oscar.  El are 28 de ani şi a bifat deja apariţii în filme de top, precum Dunkirk. Rolul cel mai aproape de sufletul lui este, însă, cel  din Mary, Queen of Scots, care a avut premiera mondială pe 4 decembrie la New York. Este filmul în care Jack Lowden îl interpretează pe Henry Darnley, duce de Albany şi prinţ scoţian, nepot al lui Henric al VII-lea al Angliei şi cel de-al doilea soţ al Mariei Stuart, jucată de Saoirse Ronan.

Relaţia din filme s-a transpus şi în realitate, pentru că marţi seară, după premiera de la New York a peliculei , când a avut loc petrecerea de lansare (foto jos, alături de Margot Robbie, care o interpretează pe Regina Elisabeta I), cei doi au fost foarte apropiaţi, potrivit Page Six. „Jack o urma peste tot. A urmat-o şi la baie, unde a aşteptat-o. Se vedea că sunt foarte apropiaţi”, a declarat o sursă prezentă la eveniment. Un alt invitat a remarcat că cei doi au venit şi împreună cu mama lui, Monica. Asta după ce, nu cu mult timp în urmă, Jack şi Saoirse au fost văzuţi într-o vacanţă romantică în Republica dominicană.

Am spus că „relaţia din film s-a transpus în realitate” – dar ar fi bine să nu fie aşa, de fapt. Pentru că în film, personajul lui este un bisexual care o înşală pe bandă rulantă... „Nu ştim când au început să fie împreună, dar par foarte fericiţi”, a comentat aceeaşi sursă. În România, pelicula Mary, Regina Scoţiei va intra în cinematografe de pe 25 ianuarie.

Foto: Getty

Comentarii

Articole asemănătoare

Un nou cuplu la Hollywood!

News

Un nou cuplu la Hollywood!

Gossip

Un nou cuplu? Kate Hudson, la plajă cu Chris Martin!

Despre solistul trupei Coldplay s-a tot discutat că ar avea o relaţie amoroasă cu tânăra actriţă Jennifer Lawrence, iar despre ea se ştie că a anulat logodna cu solistul de la Muse, Matthew Bellamy, în decembrie. Şi iată-i pe cei doi acum la plajă, împreună, în timp ce copiii lor se jucau la malul mării împreună.

Un nou cuplu! Rihanna şi Drake sunt împreună?

Gossip

Un nou cuplu! Rihanna şi Drake sunt împreună?

Prieteni sunt de mult timp, fiind activi amândoi în lumea muzicii şi colaborând deja la anumite piese. Însă în ultima vreme, tot mai multe fotografii cu ei ies la iveală, întâlnirile lor dând de înţeles că ceva-ceva romantic se petrece între ei!

Gossip

Jennifer Lopez şi Bradley Cooper, un nou cuplu hot?

Proaspăt despărţită de Marc Anthony şi cuplată între timp, potrivit bârfelor, cu starul latino William Levy, Jennifer a făcut, se pare, o nouă cucerire rapidă şi neaşteptată: Bradley Cooper! Cei doi au fost surprinşi aseară