News

Ei sunt marii câştigători Asia Express, sezonul 4. Mihai şi Elwira Petre încasează premiul de 30.000 de euro: ”Simţeam că-mi explodează inima”

Ei sunt marii câştigători Asia Express, sezonul 4. Mihai şi Elwira Petre încasează premiul de 30.000 de euro: ”Simţeam că-mi explodează inima” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pe 28 noiembrie, publicul român s-a bucurat de finala emisiunii Asia Express, sezonul 4. Marii câştigători sunt Elwira şi Mihai Petre, confirmând zvonurile din ultima perioadă.

După o luptă foarte strânsă, cei doi au reuşit să ajungă primii la Irina Fodor!

Ca la toate emisiunile înregistrate, apar şi zvonurile care, de cele mai multe ori, se confirmă. Aşadar, familia Petre este marea câştigătoare a concursului, ei primind premiul cel mare de 30.000 de euro, după o luptă obositoare, plină de probe pentru mulţi imposibile.

Bucuria familiei Petre a fost de nedescris, cei doi au primit marele premiu în lacrimi de bucurie, iar Elwira a mărturisit că simţea cum îi explodează inima de bucurie.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express au început în luna mai 2021, iar la start au fost nouă perechi dornice de aventură şi de adrenalină. Cele nouă echipe care s-au întrecut în acest sezon au fost: Connect-R şi Shift, Mihai şi Elwira Petre, Lidia Bluble şi sora ei, Estera, Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu şi soţia lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa şi Lorelei şi Zarug.

Asia Express 2021 a început pe TV din data de  18 septembrie, iar concurenţii au fost nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

Concurenţii care au intrat în finală şi care s-au duelat au fost echipa formată din Mihai Petre şi Elwira şi echipa formată din Emi şi Cuza. Sezonul 4 al emisiunii Asia Express s-a încheiat cu finala câştigată de Mihai Petre şi Elwira.

Cei doi soţi au precizat la Asia Express că îşi doresc foarte mult să ajungă să câştige, să fie pe podium pe primul loc, însă niciodată nu au vizualizat premiu ca şi o sumă de bani cu care vor pleca acasă.

”Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult şi nu ai forţă, că forţa vine din credinţă, din motivaţia intrinsecă, nu vine din afară din motivaţia extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriţi, am avut foloseale materiale în urma participării, e firesc”, a spus Mihai Petre la Xtra Night Show.

Cei doi au precizat că sunt învăţaţi să câştige din competiţile sportive unde participau în calitate de dansatori, acolo la final nu primeau un premiu ce consta într-o sumă de bani, ci doar o medalie sau o cupă.

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările