News

El a fost alături de Rona Hartner în momentele grele: „Facem cununia civilă“! Iată cine este viitorul ei soţ

El a fost alături de Rona Hartner în momentele grele: „Facem cununia civilă“! Iată cine este viitorul ei soţ camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Anul trecut, Rona Hartner dezvăluia, în cadrul unei emisiuni TV, că se gândeşte să devină din nou mireasă, fiind foarte fericită alături de noul ei iubit, însă începutul lui 2019 i-a dat planurile peste cap vedetei.

În luna februarie, Rona Hartner a aflat că are cancer, astfel că a trebuit să se dedice trup şi suflet tratamentului foarte greu pe care îl avea de urmat. După câteva luni în care a urmat cu stricteţe sfaturile medicilor, vedeta se simte mai bine şi a început din nou să vorbească despre nuntă.

 „Păi fac nunta fără să vin în România?! Nu se poate. Ies din tratament şi facem cununia civilă în octombrie. În trei luni depunem dosarul şi facem cununia civilă în octombrie şi o mare petrecere în România, cu toată familia. Iar pentru cununia religioasă trebuie mai multă pregătire, cam şase luni. Cununia religioasă o facem după. Cununia religioasă o să o facem pe Coasta de Azur şi vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevastă să facem petrecerea“, a spus Rona Hartner.

După ce a trecut printr-o căsnicie care a eşuat, Rona Hartner a avut mai mulţi ani în care a trăit singură, însă acum ea se iubeşte cu un muzician, Herve, care este francez.

„Ca de obicei, mama mea este alături, la fel fetiţa mea şi Herve. Toată familia lui Herve merge în pelerinaje, familia mea din România pune toată ziua candele pentru mine şi se roagă, familia mea din Canada, cu toată Biserica de acolo“, a încheiat vedeta.

Mai multe fotografii cu Rona Hartner şi viitorul ei soţ pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările