News

El are 74 de ani, ea doar... 22. Ce cuplu nou s-a format peste Ocean?

El are 74 de ani, ea doar... 22. Ce cuplu nou s-a format peste Ocean?

Se spune că în dragoste e permis orice şi că diferenţa de vârstă dintre parteneri n-ar trebui să fie un impediment. Asta pare să susţină şi cei doi, despre care se zvoneşte că ar forma un cuplu! Mick Jagger şi noua iubită, Noor Alfallah Mick Jagger (74), celebrul cântăreţ de la Rolling Stones, a pus ochii pe o tinerică, pe nume Noor Alfallah. Cei doi au fost văzuţi într-o escapada amoroasă în Paris, la sfârşitul acestei luni, ceea ce-nsemnă că relaţia lor este una cu şanse de viitor, chiar dacă între Mick Jagger şi Noor există o diferenţă de vârstă de 52 de ani.

Apropiaţii spun că Noor a reuşit să-l facă pe Mick Jagger din nou fericit şi că acesta e flatat de faptul că o femeie de 22 de ani poate fi atrasă de el. ”Mick are în continuare acel farmec legendar, dar până şi cei din formaţie (n.r. Rolling Stones) au fost surprinşi să vadă că o femeie atât de tânără şi frumoasă precum Noor a sosit în Paris pentru a-l vedea. (...) Amândoi sunt singuri şi par să se distreze destul de mult împreună. Mick nu dă de înţeles că ar vrea să pună vreo barieră relaţiei dintre ei. Clar e fascinat de tot ce se întâmplă între el şi Noor”, a declarat un apropiat de-al artistului.

Aşa arată Noor

Potrivit unor apropiaţi, Mick a petrecut câteva nopţi amoroase cu Noor în apartamentul lui din Paris. Cei doi au fost văzuţi şi-n public, luând masa în diferite restaurante de top din capitala Franţei. Mai mult de atât, Noor s-a prezentat la concertele recente ale trupei, fiind o susţinătoare activă a formaţiei Rolling Stones.

Mick Jagger şi Melanie, fosta iubită, care i-a dăruit o fetiţă

Mick Jagger şi Noor s-a cunoscut prin intermediul producătorului Brett Ratner, ea fiind o absolventă a Şcolii de Teatru, Film şi Televiziune. Înainte de Noor, Mick Jagger s-a iubit cu balerina Melanie Hamrick, care i-a dăruit o fetiţă, pe nume Deveraux, în 2016. Despărţirea lor a avut loc anul acesta, în tăcere. Artistul are opt copii.