Spectacole

El Dictador dă startul petrecerilor în anul 2014

La an nou, petreceri noi, preţuri noi! Alege ziua care ţi se potriveşte şi coboară în Club El Dictador să-ţi faci seara!

Black Wednesday Party iti serveste portia de distractie la preturi… black. In fiecare miercuri, intre orele 22:00-00:00, cumpara-ti la jumatate de pret long drinks si shots. Black prices- hot spiced party!

In serile de joi, ai „open” la distractie si la…bar! Boys vs Girls Party! Cine se distreaza mai tare? Fetele sau baietii? Open bar (35 lei-fetele si 45 de lei- baietii ) intre orele 22:00- 02:00! De tine depinde cat poti fi de „deschis” provocarii si pana la ce ora rezisti tentatiei!

Vrei sa ai un sfarsit de saptamana perfect? Shots Up and Dance Party in El Dictador! Orice cuvant este de prisos, limbajul trupului este cel care vorbeste pentru tine, vineri seara! It’s Friday, you don’t give a shot!

Sambata, in El Dictador atingi apogeul… distractiei! La Devilish Night Party descoperi o cu totul noua persoana. Dezlantuie bestia din tine si arunca-ti frustrarile si grijile pe ringul de dans! Let your demons out on the dance floor, only in Club El Dictador!