News

El este bărbatul care spune că a fost amantul Jadei Pinkett Smith, cu acordul lui Will Smith, soţul ei!

El este bărbatul care spune că a fost amantul Jadei Pinkett Smith, cu acordul lui Will Smith, soţul ei!

Îl cheamă August Alsina, are 27 de ani iar declaraţiile lui îi şochează pe fanii longevivului cuplu Jada Pinkett - Will Smith

Will şi Jada sunt căsătoriţi de 23 de ani şi, ce-i drept, de mai mulţi ani se tot vorbeşte cum că au acceptat chiar să aibă un mariaj deschis, pentru a elimina plictiseala din dormitor. Dar toate rămăseseră la nivelul de bârfă până să apară mai tânărul August Alsina, complet necunoscut marelui public, dar care îşi face o lansare în stil mare cu această ocazie. Mai tânăr cu 20 de ani decât Jada, numitul August declară că a fost nebuneşte îndrăgostit de ea şi că a avut o discuţie cât se poate de calmă şi deschisă cu soţul ei despre asta. "Am stat de vorbă cu Will Smith despre transformarea mariajului lor care a devenit doar un parteneriat, iar el mi-a dat binecuvântarea lui", afirmă August, care pretinde astfel că între Jada şi Will Smith nu mai aveau loc contacte sexuale şi de aceea actorul a fost de acord cu această legătură extramaritală. Mai mult, chiar fiul lor, Jaden, i-ar fi făcut cunoştinţă Jadei cu August în august 2015. Acesta spune chiar că au devenit atât de apropiaţi încât a plecat cu familia lor în vacanţă în Hawaii în 2016 şi au fost la BET Awards împreună - eveniment de unde este şi poza de mai sus. 

"M-am dăruit complet acestei relaţii timp de mai mulţi ani şi o iubesc în coontinuare cu adevărat. M-am devotat Jadei într-atât încât acum aş putea să mor împăcat cu gândul că m-am dăruit total unei persoane în această viaţă. Şi că am iubit cu adevărat, că ştiu ce înseamnă dragostea adevărată, lucru de care unii oameni nu au parte. Ceea ce spun e un subiect dificil, fiindcă ştiu că e greu pentru oameni să înţeleagă", mai spune el. Interesant este că fix în această perioadă, August îşi promovează noul lui album, The ProductIII: stateofEmergency, iar asta nu are cum să fie o coincidenţă.

"Contrar a ceea ce vor crede oamenii, nu vreau să provoc necazuri. Nu-mi place drama. De asemenea, nu cred că e important ca oamenii să ştie ce fac şi cu cine mă culc. Dar pot spune că am pierdut bani, prietenii şi relaţii pentru această poveste şi cred că oamenii nu ştiu adevărul. Însă eu nu am făcut nimic rău. Familia Smith este şi familia mea. Nu am nimic rău de spus despre ei. Sunt niste oameni atât de frumoşi". Purtătotul de cuvânt al Jadei a negat vehement pentru New York Post afirmaţiile lui, numindu-le neadevărate. Iar actriţa a negat în trecut faptul că ar avea un mariaj deschis cu Will Smith, subliniind că nu va divorţa niciodată.

Foto: Getty Images

Comentarii