Case Regale

El este bărbatul pe care Ducesa Camilla l-a iubit cel mai mult! Nu e este Charles, ci un ofiţer care a făcut-o să sufere

El este bărbatul pe care Ducesa Camilla l-a iubit cel mai mult! Nu e este Charles, ci un ofiţer care a făcut-o să sufere camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mulţi critici regali susţin că viaţa la palatul britanic ar fi fost mult mai armonioasă dacă Charles s-ar fi însurat în tinereţe cu Camilla.

S-ar fi evitat, astfel, un mariaj nefericit cum a fost cel cu Prinţesa Diana. De ce n-a făcut-o, aşadar? Charles a întâlnit-o pe Camilla Shand în anul 1971 şi, după o relaţie de şase luni, prinţul era deja îndrăgostit până peste cap.

Problema este că familia acesteia nu avea un titlu (Diana, pe de altă parte, era fiica unui conte), iar reputaţia Camillei nu era chiar a unei inocente, ci a unei fete de lume. Camilla se mai întâlnise cu mulţi bărbaţi înainte să înceapă relaţia cu Charles, printre care şi cel care avea să-i devină soţ, ofiţerul Andrew Parker Bowles. 

Un nume care a contat foarte mult în ecuaţia relaţiei dintre aceasta şi Charles, căci Camilla Shand părea nehotărâtă în alegerea ei amoroasă. Autorea regală Tina Brown susţine următoarele: "Părerea mea este că marea iubire a vieţii Camillei n-a fost Prinţul Charles, ci bărbatul cu care s-a măritat prima oară, Andrew Parker Bowles. Legătura cu Charles era amuzantă şi sexy, dar apropiaţii ei au ştiut mereu că pasiunea care o consuma era pentru Andrew." 

Până la urmă, aceasta şi ofiţerul ei s-au căsătorit în anul 1973, însă, aşa cum Charles avea să fie nefericit în mariajul cu Diana, şi Camilla avea să sufere alături de un soţ care o înşela cu orice ocazie.

Căsnicia celor doi a durat până în anul 1995, când legătura Camillei cu Charles devenise deja o certitudine în mass-media, iar din acest mariaj au rezultat doi copii, Laura şi Tom.

Comentarii

Modifică Setările