News

El este cel care a dus-o la altar, prima oară, pe Andreea Marin. Au divorţat după doar 3 ani FOTO

El este cel care a dus-o la altar, prima oară, pe Andreea Marin. Au divorţat după doar 3 ani FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Andreea Marin are trei mariaje eşuate în ”palmares” şi de aceea nu se grăbeşte să păşească din nou spre altar cu actualul iubit, Adrian Brâncoveanu.

Dacă pe ultimii doi soţi îi cunoaştem foarte bine, respectiv pe artistul Ştefan Bănică Jr. şi pe medicul Tuncay Ozturk, pe primul soţ al vedetei puţini îl ştiu. Este vorba despre Cristian Gheorghiţă, cu care Andreea Marin s-a căsătorit în 1995, pe când avea doar 21 de ani.

Din păcate, povestea lor de dragoste n-a durat decât trei ani, cei doi ajunâng la divorţ în 1998. Primul ei divorţ a afectat-o, după cum era de aşteptat, destul de mult pe îndrăgita prezentatoare, fiind primul eşec înregistrat pe plan amoros.

”Unul din cele mai dificile momente din viaţa ei a fost despărţirea de soţul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care şi-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbuşise. Brusc, viaţa părea să-şi fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtăşea satisfacţiile cu persoana iubită. Ce a ajutat-o să depăşească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viaţă”, relata Ana Maria Ilac, o prietenă de-ale Andreei Marin, în urmă cu mult timp pentru Wowbiz.ro

Acum, Cristi este căsătorit cu o altă femeie, alături de care a devenit şi tatăl al unui băieţel. FOTO în galerie!

Din fericire, Andreea Marin a găsit din nou puterea să se încreadă în iubire după acest prim eşec amoros. Ea se căsătorea cu Ştefan Bănică Jr. în 2006, iar un an mai târziu deveneau părinţii unei fetiţe. Cel de-al doilea divorţ din viaţa vedetei a venit după şapte ani de mariaj. Nici de data aceasta, Andreea Marin n-a predat armele în faţa dragostei şi s-a căsătorit cu medicul Tuncay Ozturk, mai tânăr decât ea, în 2013. Vestea despărţirii lor venea ca un şoc, în toamna anului 2016. De doi ani, însă, Andreea trăieşte o poveste de dragoste cu focşăneanul Adrian Brâncoveanu, cu care, spune că, nu plănuieşte să ajungă la altar, nemaipunând preţ pe oficializarea relaţiei dintre ei.

Modifică Setările