News

El este în continuare soţul Antoniei! Iată unde se află şi cum arată în prezent Vincenzo Castellano

El este în continuare soţul Antoniei! Iată unde se află şi cum arată în prezent Vincenzo Castellano camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

După despărţirea de Antonia, Vincenzo Castellano, cel care în acte încă îi este soţ, deşi relaţia lor s-a încheiat în urmă cu mai bine de patru ani, a decis să dispară din lumina reflectoarelor.

Chiar dacă stă departe de ochii presei şi ai publicului larg, Vincenzo Castellano este destul de activ pe reţelele de socializare, acolo unde a notat că în prezent locuieşte în Miami. Mai mult decât atât, din descrierea pe care o are pe Instagram, se poate înţelege că viaţa de burlac i se potriveşte perfect. „Fii singur, e mai bine“, este mesajul pe care şi l-a pus la descriere soţul Antoniei.

Cea mai recentă postare a lui Vincenzo Castellano pe Instagram a fost făcută la mijlocul lunii noiembrie şi apare alături de familia lui. În cele mai multe fotografii pe care soţul Antoniei le arată fanilor, el apare alături de fetiţa lui şi a celebrei cântăreţe, Maya.

Deşi nu este mult schimbat faţă de perioada în care apărea alături de Antonia, se vede faptul că Vincenzo Castellano a încercat să-şi schimbe puţin look-ul. În unele fotografii, el apare doar cu mustaţă, iar în altele cu barbă, iar faţa lui pare mai îmbătrânită.

La finalul anului trecut, Antonia vorbea într-un interviu pentru ziarul Click despre relaţia cu Vincenzo, afirmând că speră ca în acest an să se termine divorţul şi să se poată căsători cu Alex Velea, actualul ei partener.

„Băieţii îi botezăm când o să se termine cu divorţul de Vincenzo. Dacă o să se întâmple peste trei ani atunci o să îi botezăm, care mai este rostul că oricum sunt mari. Nunta cu Alex o să fie tot atunci, nu ştiu dacă o să fie şi cununie şi botez în aceeaşi zi, nu am planificat nimic pentru că întâi vrem să rezolvăm problemele şi după aceea ne gândim la toate“, spunea Antonia.

Mai multe fotografii cu Vincenzo Castellano pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările