News

El este primul concurent care părăseşte „Insula Iubirii“: „O să îmi iau şedinţe la psiholog“

El este primul concurent care părăseşte „Insula Iubirii“: „O să îmi iau şedinţe la psiholog“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În cel mai nou episod din „Insula Iubirii“, care va fi difuzat în această seară la Antena 1, un concurent va primi o lecţie şi va fi primul bărbat trimis acasă, dar nu înainte de a realiza cu adevărat răul făcut celor din jurul lui prin comportamentul său egoist.

Deşi cu o noapte înainte bărbatul declara că este gata să ia o decizie, aceea de a rămâne alături de fosta lui iubita, venită în calitate de ispită pentru el în acest sezon, întâlnirea de doar 24 de ore cu Dana, cea cu care a făcut nunta la Purimuntra, îl va face pe Aurel să uite de promisiunile făcute. 

Pus faţă în faţă cu cele două femei din viaţa lui, concurentul va pierde tot ceea ce crede că a câştigat printr-un joc duplicitar, la fel de bine jucat în faţa celor două, nepăsându-i de speranţele pe care le creează sau de durerea pe care o poate provoca.

„Mă simt vinovat, o să îndrept lucrurile. Îmi voi lua şi câteva şedinte la psiholog”, va fi reacţia bărbatului care nu s-a ferit până în acel moment să umilească orice femeie din viaţa lui.

Modifică Setările